Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Gel de deli olma!

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Standart Gel de deli olma!

Yahu arkadaş arabada hergün yeni bir çizik var. Tamam ufak çizikler belki ama daha önemlisi insanlar ne kadar duyarsız. Valla sölicek laf bulamıyorum.
    Nazara mı geliyoz nedir? abartmıyorum, hergün arabanın biyerinde çizik var.

Sırf bu nedenle alarm taktırdım ama her vakit koşamıyorsun ki.
    Bir de şöyle bir anlayış var,
    sıkışınca adam "biraz değsede bieşy olmaz" diyor. park ederken ilerikine gerisindekine dokunduran (bile bile) bir sürü sürücü gördüm.

Daha duyarlı olmak lazım,

Bir de,

EĞİTİM ŞART
    Konu smartmavi tarafından (11/06/2009 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 4 kişi smartmavi'ye teşekkür etti:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Geçmiş olsun. Maalesef bu durum hepimizde var. Biz her ne kadar dikkat etsekte etraftaki duyarsız kişiler yüzünden zarar görüyoruz. Sakin olmak ne kadar zor olsada bir süre sonra ister istemez kabullenmek zorunda kalıyoruz. Yoksa her günümüz stres ve sıkıntı içinde geçicek.

Benim aracımda da şu an 2'si kapıda 1'i arkada olmak üzere 3 tane bisiklet ile çocukların yarattığı çizik ve göçükler var. Park ederken çizen diğer sürücülerin hasarları hariç. Arabalarımızı kıskanıyorlar ondan böyle oluyor nazar değiyor şeklinde biraz daha mizahi yaklaşıyorum olaylara mecburen her gün kavga ve tartışma ile geçmiyor.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kemal büyükgenç
    keykavus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 88

Saygıdeğer arkadaşım geçmiş olsun. Ama artık bu durumu hoş karşılamak gerekiyor maalesef yoksa sinirlerin bozulur. Bu durumun sebebi bahsedildiği gibi kışkanç, sevgisiz ve sabırsız bir toplum olmamızdan kaynaklanıyor. Etrafınıza baktığınızda toplumun resmini sokaktan çekebilirsiniz. İçimizden sevginin hiç bir zaman eksik olmaması dileğiyle herkese saygı, sevgi ve selamlarımı sunarım.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hüseyin Koyak
    h k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 205

memlekette ayi cok maalesef . 4 kapimin dordunde de noktasal gocuk var , yana parkeden kapiya vurmus belli. onun disinda cizikler zaten dolu eline bisi gecen ciziyor.

artik takmiyorum coktan takmayi biraktim bosveriyorum basa cikmak mumkun degil .
    Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

sakınan göze çöp batar. artık ben de takmamaya başladım. ben arabadan çıkarken yandaki araca değmemek için uğraşırken millet hiç dikkat etmeden çıkıyor arabadan. çocuklar bahçede top oynuyor. millet geliyor arabanın üzerine oturuyor. insan ister istemez gıcık oluyor. ben sadece kendimi böyle pimpirikli zannederdim ama benim gibiler de varmış demekki

10. Bu mesajı için 3 kişi anvil'ye teşekkür etti:

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

+1

Kadir K.
    kadoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 ** 0178
    Edilen teşekkür: 436

Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakınan göze çöp batar. artık ben de takmamaya başladım. ben arabadan çıkarken yandaki araca değmemek için uğraşırken millet hiç dikkat etmeden çıkıyor arabadan. çocuklar bahçede top oynuyor. millet geliyor arabanın üzerine oturuyor. insan ister istemez gıcık oluyor. ben sadece kendimi böyle pimpirikli zannederdim ama benim gibiler de varmış demekki
    Aracı aldığımda bende çok dikkat ederdim halada dikkat ederim ama artık ufak tefek çizikleri fazla önemsemiyorum, çünkü ne kadar dikkat edersen et ayunun biri gelip illaki seni buluyor sende sinir olduğunla kalıyorsun aslında o arabanın üstüne oturanlar içinde bir sözüm olurduda forum kuralları ve terbiyem müsaade etmez, pimpiriklik konusuna gelince hepimiz söz konusu arabamız olunca emin ol pimpirik insanlarız

Mehmet K.
    memox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 70

Arabayı pis bırakın üstüne oturmazlar

14. Bu mesajı için 2 kişi memox'ye teşekkür etti:

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Her aracı olanı zengin sanıyorlar milletçe bu kıskançlık içimize işlemiş ne biçim bir adet bu eskiden herkesin birbirine saygısı vardı hacı murat şahin zamanlarından hatta anadol zamanlarından kalma şöförlük böyle değildi toplumumuz yozlaşıyor o yüzden aracı olan zengindir nasıl olsa diye çiziyorlar ib...ler bi yakalasam eşşek sudan gelinceye kadar dövecem de adam yerine sayıcaklar sonra olan bana olacak.

Kağan Günerkaya
    RGA99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı memox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı pis bırakın üstüne oturmazlar

aynen bende arabayı pis bırakıyorum genelde park sorununa gelince ona çözüm bulan köşeyi döner zaten böle bişi çıkartıcaklar anahtarla arabanın üstünden geçse bile çizilmicek biraz ormantik oldu galiba

Tuna Çıtak
    somurgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34UP9552
    Edilen teşekkür: 27

iki gün once komsum parktan cıkarken sağ on camurlumu ezmiş. kabarık kısım resmen dümdüz olmus o derece. servise sordum 250 dedi sanayıde 200. bende yaptırmamaya karar verdim oyle dursun. simdi komsuya kızılmaz yaşca da buyuk. nerden baksan 200 zarar. cepten de gitse kaskodan da gitse araba boyanıyo. napcam bilemedim.

Sertac abinin dediği gibi EĞİTİM ŞART arkadaşlar.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erkan yılmaz
    ekodin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 11

Benim yıkamacım çiziğin üzerine bir pamukla bir şey sürdü çiziğin üzeri kapandı o maddenin ne olduğunu ve yaptığı işin ne olduğunu bilen var mı?

Ferhan GÜL
    Ne alakası var yaa? ferojan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 65

Iiiiiiiiissssssttttttaaaaaaaaaannnnnnnnnnbbbuuuull llllll normaldir abi yapicak bişi yok

Sertaç Sertaç
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Vay be,

Bir dokun bin ah işit derler ya.. İşte aynen öyle oldu..

Bir de yıkamacı sorunsalı var. Geçen başka bir konuda da yazmıştım. Arada sigara içsem de arabada kesinlikle içmiyorum. Bahçelievlerde yıkamaya gittim-yarı profesyonel- eleman sigarayla bindi, biner binmezde marşa bastı. Gittim güzel güzel söyledim ama anlayana tabii.

Benim arabam dualogic- olmasa bile- marşa hemen basılmamalı. Araç kontağı açtıktan sonraki 5 saniye içinde motoru ilk ateşlemeye hazırlıyor falan filan. Otomatik olanlar bilir, sol ön kapı açılınca sistem şanzımana yağ pompalamaya başlıyor, vesaire vesaire.

Bizim yıkamacı biner binmez asıldı kontağa, ağızda sigara, araba viteste...

Belkide ben fazla büyütüyorum ama olması gerekenler bunlar....
    Konu smartmavi tarafından (11/06/2009 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.

ibrahim odabaşı
    ..:aranan adam:.. imdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BA -7-7
    Edilen teşekkür: 473

ben bir yoLunu buLdum
    arabaLarımız dikkat çektiği için özeLLikLe kırmızı ve siyah renktekiLer insanLarın araca bi bakma hissi geLiyor vede en çok çiziği pisi kiri gösteren renk bunLardır ki göze çok çarpıyor insan rahatsız oLuyor araba otoparkta iken geLen giden özeLLikLe bu modifiye vs. işine merakLı oLan gençLerimiz 16-20 yaş grubu kardeşLerimiz araca yakın temasa giriyor işte kadranı kaçtır döşemesi nasıLdır set varmı içeride ki bi obje dikkatini çeker vs. ÇÖZÜM ise eLektrik şokLu aLarım şaka yapmıyorum bir arkadaşım yaptırdı ankarada nerede oLduğunu sormadım ama ankaraLı Lar biLir beLki çok güzeL bir icat araca eLLedikLer temas ettikLerinde vs. küçük bir miktar şok veriyor ki hatrı sayıLır bir şok bu ben o hissi bacakLarımın orasında hissettim yıkamacı derdim de yok aracı nerde yıkatırsam yıkatayım zaten tanıdık yerLere gidiyorum ve söLediğim tek bir şey var zaten onLar anLıyor kendiLerine çeki düzen veriyor (arkadaş paramızı sokaktan buLmadık aLın teri diye bişey var bu devirde koLay kaznıLmıyor bu para vs. vs.) ama bu eLektirk şokLu aLarım çok hoşuma gidiyor ankaraya gittiğimde araştırıcam

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arabanın üstüne oturma olayını bizzat arkadaşım yaptı. 110 kg birde. İndirdim. Aman ne değerli araban var arkadaş dedi. Kaporta göçüyor işte naparsın.... Birisi kapıya tamponu sürtüp kaçmış.
    Çok duyarsız insanlarımız var.

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Alıntı ekodin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim yıkamacım çiziğin üzerine bir pamukla bir şey sürdü çiziğin üzeri kapandı o maddenin ne olduğunu ve yaptığı işin ne olduğunu bilen var mı?
    Pasta denir. Verniğin üst tabakasını incelterek çizik ile verniği aynı hizaya getirir ve çizik kaybolur.

H.Raman Selçuk
    testo19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 RMA 49
    Edilen teşekkür: 23

Alıntı imdesign Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bir yoLunu buLdum
    arabaLarımız dikkat çektiği için özeLLikLe kırmızı ve siyah renktekiLer insanLarın araca bi bakma hissi geLiyor vede en çok çiziği pisi kiri gösteren renk bunLardır ki göze çok çarpıyor insan rahatsız oLuyor araba otoparkta iken geLen giden özeLLikLe bu modifiye vs. işine merakLı oLan gençLerimiz 16-20 yaş grubu kardeşLerimiz araca yakın temasa giriyor işte kadranı kaçtır döşemesi nasıLdır set varmı içeride ki bi obje dikkatini çeker vs. ÇÖZÜM ise eLektrik şokLu aLarım şaka yapmıyorum bir arkadaşım yaptırdı ankarada nerede oLduğunu sormadım ama ankaraLı Lar biLir beLki çok güzeL bir icat araca eLLedikLer temas ettikLerinde vs. küçük bir miktar şok veriyor ki hatrı sayıLır bir şok bu ben o hissi bacakLarımın orasında hissettim yıkamacı derdim de yok aracı nerde yıkatırsam yıkatayım zaten tanıdık yerLere gidiyorum ve söLediğim tek bir şey var zaten onLar anLıyor kendiLerine çeki düzen veriyor (arkadaş paramızı sokaktan buLmadık aLın teri diye bişey var bu devirde koLay kaznıLmıyor bu para vs. vs.) ama bu eLektirk şokLu aLarım çok hoşuma gidiyor ankaraya gittiğimde araştırıcam

ya bu elektrik şoklu alarm sileceği tutanıda çarpıyomu yoksa sadece kaportada mı elektrik var

ismet arısal
    ismetarisal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 11

ufak çiziklere ben de alıştım ama bugün işten geldim aracı evin önüne bıraktım 2 saat kadar sonra dışarı çıkacağım bir baktım sağ ön kapıda yaklaşık 1 karış çapında yeşil bir boya.allahtan dışarı çıkmışım yıkamacıda tazyikli su ve üstüne siyah renkli cila ile çıkardık. şimdi iz kalmadı ama umarım tekrarlanmaz.

Sertaç Sertaç
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Benim söylemek istediğim de bu işte.. Vur kaç.

Bu konuyu açtıktan iki gün sonra Esenler otogara bir misafirimi bırakmaya gittim. Dönüşte dar bir yola girdim (park eden araçlardan dolayı) ve bir minibüsle kafa kafaya geldik. İlk boşluğa girdim, toplu taşıma ya yol verelim dedik. Neyse dar yolda eleman geldi rahat rahat geçerken bir sol yaptı hoop benim sol arka çamurluğu yaladı geçti. Ben içeride dikiz aynamdan bakıyorum tabi, tam "eyvah sürtecek" demeye kalmadı yapıştırdı ama hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam etti.

İnip baktım, içeriye göçmemiş, hatta astar dahi görünmüyor. Ufak çizikler var ve minibüsün boyası yapışmış. Hemen döndüm, yolunu kestim minibüsün. Minibüsçü tahmin edersiniz, zeytinyağı mubarek. Tutturdu ben vurmadım, sen vurdun. Haydaaa. Adama güzel güzel anlattım, kardeşim ben hareket halinde değildim, sağa çektim sen geç diye falan filan. Arabasında da kırmızı şerit benim boyadan... Hala çarpmadım diyor.

Tamam hasar ciddi değil ama, İNSAN ÖZÜR DİLEMESİNİ DE BİLMELİ. İn aşağı, kusura bakma kardeş, ne gerekiyosa yapalım de, sinir katsayımız yükselmesin bari.

Sayfa 1/3 123 SonSon