ben bir yoLunu buLdum

arabaLarımız dikkat çektiği için özeLLikLe kırmızı ve siyah renktekiLer insanLarın araca bi bakma hissi geLiyor vede en çok çiziği pisi kiri gösteren renk bunLardır ki göze çok çarpıyor insan rahatsız oLuyor araba otoparkta iken geLen giden özeLLikLe bu modifiye vs. işine merakLı oLan gençLerimiz 16-20 yaş grubu kardeşLerimiz araca yakın temasa giriyor işte kadranı kaçtır döşemesi nasıLdır set varmı içeride ki bi obje dikkatini çeker vs. ÇÖZÜM ise eLektrik şokLu aLarım

şaka yapmıyorum bir arkadaşım yaptırdı ankarada nerede oLduğunu sormadım ama ankaraLı Lar biLir beLki çok güzeL bir icat araca eLLedikLer temas ettikLerinde vs. küçük bir miktar şok veriyor ki hatrı sayıLır bir şok bu ben o hissi bacakLarımın orasında hissettim

yıkamacı derdim de yok aracı nerde yıkatırsam yıkatayım zaten tanıdık yerLere gidiyorum ve söLediğim tek bir şey var zaten onLar anLıyor kendiLerine çeki düzen veriyor (arkadaş paramızı sokaktan buLmadık aLın teri diye bişey var bu devirde koLay kaznıLmıyor bu para vs. vs.) ama bu eLektirk şokLu aLarım çok hoşuma gidiyor ankaraya gittiğimde araştırıcam

Yer imleri