Bir sabah mecidiyeköyden dere yoluna indim..ordan ayazağa tarafına dogru cıkıp işime gidicem...kontrolsüz bir kavşak ve sabah 9 istanbul trafiği malum o kavşak sanki otopark olmuş santim le ilerlerken saygıdeğer bir minibüs şöförü karşı şeride geçmemiz için yol verdi...(eywallah) Arkasından onu geçmek için müsteri kapmak için gayet sakin (!) gelen ve gercekten pek saygıdeğer (!!) başka bir minibüsçü şöför benim geçtiğimi gördü yavaşladı 1saniye daha bekleyemeden gazladı...Tabi sol arka çamurlukta tamponun boyası çıktı..Trafik oldugu için kaçamadı cektim durdum...Nere gidiyosun sürttün ya dedim..Adam şey dedi ya , ben yapmadım sen daha önce sürtmüşsündür dedi (!) Benim işim gücüm yok sanamı yıkacam bunu sabah sabah deyince de plakam şu işte beni tanırlar falan gel yaptıralım....Pek saygıdeğer (!) minibüsçüye son hürmetlerimi de sunarak o güne cok güzel başlamıştım..
İSTANBUL İŞTE OLUR BÖLE....
aynen ya bu olay benimde başıma geliyor o yüzden arabayı dışarı park etmeye korkar oldum, biz çizmesekte vurmasakta durduğu yerde eskiyor araba yazık ya
valla herkes sadece kendi malına titiz olduğundan gayet normal.. ayrıca kaportacılardan, boyacılardan falan da şüphelenmiyor değilim.. benim de ilk arabam, sürterim veya apartmanın önünde falan çizerler zaten içim gitmesin diye ikinci el alayım dedim; bir farkı yok insan yine de huzursuz oluyor..
valla arkadaşlar benim arabanın çiziksiz parçası yok. aldığımda 3 parçada çizik vardı zaten. onları halledelim,nası yapalım derken,hayvanın biri gece arabanın sol tarafını boydan boya çizdi.oldu mu sana her tarafı çizik. boyatsan bi dert. kıyamadım mecbur rötuş yaptırdım. çizik yine belli ama en azından siyah görünüyo. ne diyim abi. adam hayatında hiçbişey sahibi olmamış ki anlasın neler hissettiğimi. gözüm de alıştı iyi mi. koca çiziği görmüyorum artık.
ya arkadaşlar şu çizikler eğerki hatayla olsa çizen özür dilese yine bişey demiycem. fakat bizim üst komşumuz arabamı onun park ettiği yere park ettiğim için aracımı sağ arka bagajdan ön kaputakadar sol tarafta ise ön kapı arka kapı arka kapıda park edilmez işaretide yapmış bu çizikler anahtarla yapılmış çok derin araç belden aşağı boyancak.bunu yapan bir bayan ve hamile buna ne yapardınız siz olsanız.elimde kanıt olmadığı için polis bişey yapamadı.tek kanıtım gece benimle tartıştığı onun yeri dediği yere park ettiğim için.aklıma geldikıçe uykum kaçıyor moralim bozuluyo çok sevdiğim puntomdan soğudum.
hamile ve psikopat..!!! uzak dur derim.. kimse bişi yapamaz onlara..
sende misilleme yapacaksın yoksa için soğumaz
Hani derler ya beddua alanın çocuğundan çıkarmış ...
Sen beddua etme zaten allahından bulur ama umarım çocuğa bir şey olmaz...
Ama bunu da söyle bence...
Allah'a havale diyorum diyince belki boya parasını kendisi verir...
Yoruma gelince;
Öküz her yerde öküz...
Kadın - erkek hatta hamile bile farketmiyor...
çok benzeri bir olayı yaşadım geçenlerde arabayı yer olmadığı için yan binanın altına bıraktım onunda yarısı kendi binam yarısı yan binada bizim bina tarafı temiz yan binadan üstüne çöp yağmış peçete yağmış izmarit yağmış temizlemeye tiksindim artık. şimdi ama herkesle anlaştık bina olarak sıkıştırıyoruz arabaları kimseyi almıyoruz bizim binanın altına temiz kalıyor bu seferde sokaktaki veletlerin topundan kurtulamıyoruz yani herkese katılıyorum eğitim şart.![]()
Sol ön kapıya 3 katlı çift daire çizmişler, pencere bile koymuşlar, fotografını çekdigimde sizle paylaşırım, sanırım kapının bir ucundan diger ucuna ulaşıyo, nabcam ben şimdi, sabır çekiyorum şu ramazanda...
Sinirden deli oldıum
sen beddua et kadının duyacağı şekilde Allah sevdıklerınden cıkarsın de. Pişman olacaktır. hatta çocugunun başına birşey gelse senden bılecektır. Anlamadığım şey şu hamıle kadının kocası niye tartışmıyor da kendisi tartışıyor...
abi araba siyah yıkayın cinsin biri gelip çiziyor kirli bırakıyorum mahallenin veledleri resim defteri muamelesi yapıyor. deli oluyorum tek çare sanırım kişisel garaj
gecmıs olsun . dolmuslaraaa dıkkat kasap gıbı gıdıolar
Ziyaretçi
Emin olun garajda çözüm değil.cocuk heryerde cocuk.hele yaz aylarında iyice sapıtıyorlar.5 katlı kapalı+70 kişilik açık otopark olmasına rağmen sitede.arabalara ne zararlar geliyor.top gelen,kirli arabalara yazı yazanlar,arabalarla oyun oynayanlar vs.... tek hırsızlık bakımından iyi onun dışında araçlar yine güvende sayılmaz pek.eğitim şart![]()
ben artık zorunlu olmadıkca gp yi kirli bırakıyorum, kirli halde bile karizması bi başka oluyo)
cok gecmis olsun ya Allahtan hasar buyuk degil.bu tarz insan cok bunların herbırınle ugrasmaya kalkarsak kesin katil olur insan..öncelikle cizikler konusunda nazar diyoduk ama sonraları nazar kelimesi yerini serefsizler olarak almaya basladı bazı insanları anlamak mumkun degil sen ne kadar dikkatli olursan ol bide karsı tarafın yapacagı hareketi kestirmeye calısıyosun park ederken bıle kapı mesafesınde profesyonel olduk artıkyaksasık 1.5 ay once çesmeden izmire donuyorum giselerdeyim parayı verdım para ustunu bekliyorum eleman geldi arkadan carptı ford focus saka gibi ya indim bakıyorum tam plakanın altı siyahlık falan olmus hafif cizikler...elemanın olayı acıklaması GÖRMEDİM....kusura bakma falan filan saka gibi ya.....cila falan cıkardık Allahtan...neyse arkadaslar Allah kazasız belasız sürüsler nasip etsin herkeze!!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri