Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
51 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Gel de deli olma!

TOLGA TACALOGLU
    Ulş.Er silentscream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Plaka
    FJ 7600
    Edilen teşekkür: 187

Bir sabah mecidiyeköyden dere yoluna indim..ordan ayazağa tarafına dogru cıkıp işime gidicem...kontrolsüz bir kavşak ve sabah 9 istanbul trafiği malum o kavşak sanki otopark olmuş santim le ilerlerken saygıdeğer bir minibüs şöförü karşı şeride geçmemiz için yol verdi...(eywallah) Arkasından onu geçmek için müsteri kapmak için gayet sakin (!) gelen ve gercekten pek saygıdeğer (!!) başka bir minibüsçü şöför benim geçtiğimi gördü yavaşladı 1saniye daha bekleyemeden gazladı...Tabi sol arka çamurlukta tamponun boyası çıktı..Trafik oldugu için kaçamadı cektim durdum...Nere gidiyosun sürttün ya dedim..Adam şey dedi ya , ben yapmadım sen daha önce sürtmüşsündür dedi (!) Benim işim gücüm yok sanamı yıkacam bunu sabah sabah deyince de plakam şu işte beni tanırlar falan gel yaptıralım....Pek saygıdeğer (!) minibüsçüye son hürmetlerimi de sunarak o güne cok güzel başlamıştım..

İSTANBUL İŞTE OLUR BÖLE....

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

eğitim şart
    +1000

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

Alıntı ferojan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iiiiiiiiissssssttttttaaaaaaaaaannnnnnnnnnbbbuuuull llllll normaldir abi yapicak bişi yok
    Ben Bursanın küçük bir ilçesinin çıkmaz sokağına koydum arabayı tahminen veledin biri derrby yapıştırıcıyı arka çamurluktan arka kapının ortasına kadar sürmüş yani sadece istanbulda olmuyor. Tüm ülkede bu.

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her aracı olanı zengin sanıyorlar milletçe bu kıskançlık içimize işlemiş ne biçim bir adet bu eskiden herkesin birbirine saygısı vardı hacı murat şahin zamanlarından hatta anadol zamanlarından kalma şöförlük böyle değildi toplumumuz yozlaşıyor o yüzden aracı olan zengindir nasıl olsa diye çiziyorlar ib...ler bi yakalasam eşşek sudan gelinceye kadar dövecem de adam yerine sayıcaklar sonra olan bana olacak.
    Kesinlikle katılıyorum...

hüseyin öz
    KARA PİTON efsane19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 10

aynen ya bu olay benimde başıma geliyor o yüzden arabayı dışarı park etmeye korkar oldum, biz çizmesekte vurmasakta durduğu yerde eskiyor araba yazık ya

Yalçın K
    yalcin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

valla herkes sadece kendi malına titiz olduğundan gayet normal.. ayrıca kaportacılardan, boyacılardan falan da şüphelenmiyor değilim.. benim de ilk arabam, sürterim veya apartmanın önünde falan çizerler zaten içim gitmesin diye ikinci el alayım dedim; bir farkı yok insan yine de huzursuz oluyor..

Engin Güzel
    gingin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1

valla arkadaşlar benim arabanın çiziksiz parçası yok. aldığımda 3 parçada çizik vardı zaten. onları halledelim,nası yapalım derken,hayvanın biri gece arabanın sol tarafını boydan boya çizdi.oldu mu sana her tarafı çizik. boyatsan bi dert. kıyamadım mecbur rötuş yaptırdım. çizik yine belli ama en azından siyah görünüyo. ne diyim abi. adam hayatında hiçbişey sahibi olmamış ki anlasın neler hissettiğimi. gözüm de alıştı iyi mi. koca çiziği görmüyorum artık.

murat küçük
    murat53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 15

ya arkadaşlar şu çizikler eğerki hatayla olsa çizen özür dilese yine bişey demiycem. fakat bizim üst komşumuz arabamı onun park ettiği yere park ettiğim için aracımı sağ arka bagajdan ön kaputakadar sol tarafta ise ön kapı arka kapı arka kapıda park edilmez işaretide yapmış bu çizikler anahtarla yapılmış çok derin araç belden aşağı boyancak.bunu yapan bir bayan ve hamile buna ne yapardınız siz olsanız.elimde kanıt olmadığı için polis bişey yapamadı.tek kanıtım gece benimle tartıştığı onun yeri dediği yere park ettiğim için.aklıma geldikıçe uykum kaçıyor moralim bozuluyo çok sevdiğim puntomdan soğudum.

Mehmet Ali ..
    makeles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 240

hamile ve psikopat..!!! uzak dur derim.. kimse bişi yapamaz onlara..

atilla aytan
    agaytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06 bn 5074
    Edilen teşekkür: 4

sende misilleme yapacaksın yoksa için soğumaz

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Hani derler ya beddua alanın çocuğundan çıkarmış ...
    Sen beddua etme zaten allahından bulur ama umarım çocuğa bir şey olmaz...
    Ama bunu da söyle bence...
    Allah'a havale diyorum diyince belki boya parasını kendisi verir...

Yoruma gelince;
    Öküz her yerde öküz...
    Kadın - erkek hatta hamile bile farketmiyor...

İLKER Ç.
    ocean_1919 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26
    Edilen teşekkür: 197

Alıntı murat53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar şu çizikler eğerki hatayla olsa çizen özür dilese yine bişey demiycem. fakat bizim üst komşumuz arabamı onun park ettiği yere park ettiğim için aracımı sağ arka bagajdan ön kaputakadar sol tarafta ise ön kapı arka kapı arka kapıda park edilmez işaretide yapmış bu çizikler anahtarla yapılmış çok derin araç belden aşağı boyancak.bunu yapan bir bayan ve hamile buna ne yapardınız siz olsanız.elimde kanıt olmadığı için polis bişey yapamadı.tek kanıtım gece benimle tartıştığı onun yeri dediği yere park ettiğim için.aklıma geldikıçe uykum kaçıyor moralim bozuluyo çok sevdiğim puntomdan soğudum.
    Arabanı yine onun yerine parket. Tekrar tartış. Fakat bu sefer parkettiğin yeri kameraya kaydet. Sakın misilleme yapmayı falan düşünme aman. Ne demiş atalarımız yavuz hırsız ev sahibini bastırır.

Murat KOCA
    EviLDoeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 42

Alıntı murat53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok benzeri bir olayı yaşadım geçenlerde arabayı yer olmadığı için yan binanın altına bıraktım onunda yarısı kendi binam yarısı yan binada bizim bina tarafı temiz yan binadan üstüne çöp yağmış peçete yağmış izmarit yağmış temizlemeye tiksindim artık. şimdi ama herkesle anlaştık bina olarak sıkıştırıyoruz arabaları kimseyi almıyoruz bizim binanın altına temiz kalıyor bu seferde sokaktaki veletlerin topundan kurtulamıyoruz yani herkese katılıyorum eğitim şart.

Serkan KIYAK
    chemical engineer srknkyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34**4398
    Edilen teşekkür: 0

Sol ön kapıya 3 katlı çift daire çizmişler, pencere bile koymuşlar, fotografını çekdigimde sizle paylaşırım, sanırım kapının bir ucundan diger ucuna ulaşıyo, nabcam ben şimdi, sabır çekiyorum şu ramazanda...

Mustafa İŞLER
    mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 78

Sinirden deli oldıum
    sen beddua et kadının duyacağı şekilde Allah sevdıklerınden cıkarsın de. Pişman olacaktır. hatta çocugunun başına birşey gelse senden bılecektır. Anlamadığım şey şu hamıle kadının kocası niye tartışmıyor da kendisi tartışıyor...

Emin Şen
    FoR_ReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 63

abi araba siyah yıkayın cinsin biri gelip çiziyor kirli bırakıyorum mahallenin veledleri resim defteri muamelesi yapıyor. deli oluyorum tek çare sanırım kişisel garaj

atahan mumcu
    Ryu06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    140 hp
    Edilen teşekkür: 72

gecmıs olsun . dolmuslaraaa dıkkat kasap gıbı gıdıolar

18. 01/09/2009, 04:43

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

Emin olun garajda çözüm değil.cocuk heryerde cocuk.hele yaz aylarında iyice sapıtıyorlar.5 katlı kapalı+70 kişilik açık otopark olmasına rağmen sitede.arabalara ne zararlar geliyor.top gelen,kirli arabalara yazı yazanlar,arabalarla oyun oynayanlar vs.... tek hırsızlık bakımından iyi onun dışında araçlar yine güvende sayılmaz pek.eğitim şart

Serkan KIYAK
    chemical engineer srknkyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34**4398
    Edilen teşekkür: 0

ben artık zorunlu olmadıkca gp yi kirli bırakıyorum, kirli halde bile karizması bi başka oluyo )

suleyman akman
    iceberg35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 SA 866
    Edilen teşekkür: 8

cok gecmis olsun ya Allahtan hasar buyuk degil.bu tarz insan cok bunların herbırınle ugrasmaya kalkarsak kesin katil olur insan..öncelikle cizikler konusunda nazar diyoduk ama sonraları nazar kelimesi yerini serefsizler olarak almaya basladı bazı insanları anlamak mumkun degil sen ne kadar dikkatli olursan ol bide karsı tarafın yapacagı hareketi kestirmeye calısıyosun park ederken bıle kapı mesafesınde profesyonel olduk artıkyaksasık 1.5 ay once çesmeden izmire donuyorum giselerdeyim parayı verdım para ustunu bekliyorum eleman geldi arkadan carptı ford focus saka gibi ya indim bakıyorum tam plakanın altı siyahlık falan olmus hafif cizikler...elemanın olayı acıklaması GÖRMEDİM....kusura bakma falan filan saka gibi ya.....cila falan cıkardık Allahtan...neyse arkadaslar Allah kazasız belasız sürüsler nasip etsin herkeze!!!

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon