Alıntı murat53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaşlar şu çizikler eğerki hatayla olsa çizen özür dilese yine bişey demiycem. fakat bizim üst komşumuz arabamı onun park ettiği yere park ettiğim için aracımı sağ arka bagajdan ön kaputakadar sol tarafta ise ön kapı arka kapı arka kapıda park edilmez işaretide yapmış bu çizikler anahtarla yapılmış çok derin araç belden aşağı boyancak.bunu yapan bir bayan ve hamile buna ne yapardınız siz olsanız.elimde kanıt olmadığı için polis bişey yapamadı.tek kanıtım gece benimle tartıştığı onun yeri dediği yere park ettiğim için.aklıma geldikıçe uykum kaçıyor moralim bozuluyo çok sevdiğim puntomdan soğudum.
çok benzeri bir olayı yaşadım geçenlerde arabayı yer olmadığı için yan binanın altına bıraktım onunda yarısı kendi binam yarısı yan binada bizim bina tarafı temiz yan binadan üstüne çöp yağmış peçete yağmış izmarit yağmış temizlemeye tiksindim artık. şimdi ama herkesle anlaştık bina olarak sıkıştırıyoruz arabaları kimseyi almıyoruz bizim binanın altına temiz kalıyor bu seferde sokaktaki veletlerin topundan kurtulamıyoruz yani herkese katılıyorum eğitim şart.