Sevgili arkadaşlar bende sizinle basımdan geçen bir anıyı paylaşmak istiyorum anadolu sigortdan kaskoluyum.bir ay önce aracımı park ettikten sonra ruh hastası kişi yada kişiler tarafından çizilerek zarar verildi.kime sorduysam aracın rengini tutturamayacaklarını ve aracın sağ tarafının komple boyanması gerektğini söylediler ne yazıkkı yetkili servisi dahil ne yazıkki zaten herkez şikayetçi onlardan.arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Çorlu auto kınge gittim.hasarlarımı tek tek tespit ettikten sonra hangi işlemlerin yapılacağını nekadar alanın boyanıp verniklendiğini ayrıntılı bir şekilde anlatılar.ilgi,alaka,bilgilendirme harika bu ülkede böyle işletmelerin olduğunu görmek gurur verici..aracımı randevu gününde bıraktım fakat içimde endişe biraz vardı açıkcası.Ama aracımı almaya gittiğimde sonuç muhteeşem harika adamlara helal olsun.en ufak renk farkı yok.aracımı aldıktan sonra boya koruma içinde tekrar onlara bıraktım.sonuç aracım sanki sıfır anahtar teslim.parlaklık canlılık muhteşem tamamen showroom daha yeni çıkmis gibi.diğerlerini bilemem ama çorlu 1 numara