63 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Auto King'e hayatlarında birkez yolu düşenler

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #15
    Kaan Alpaslan
    gammaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21/12/2008
    Yaş
    43
    Mesajlar
    11
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 17

    Standart

    mrb arkadaşlar, ben bir kez gittim auto king e, bundan sonrada asla gideceğimiği sanmıyorum. mini onarım kapsamında bi gideyim dedim. sag on kapı ve sol arka kapıda yarım milimetre bile olmayan en cok 2-3 cm lik sadece boya çiziği vardı iki kapıdada. bunlar lokal boya yapcaz cart curt dediler. kapıları tamamen boyadılar. tamamen boyamalarınıda bir tarafa attım rengini tutturamadılar. titanyum gri arabanın kapıları vals mavisinemi ne boyamışlar anlamadım. tekrar gittim bi ara gel düzeltelim dediler. bu seferde kırmızıya falan boyarlar diye korkuyorum. utanmadan birde biz lokal boya attıkta cile bunun rengini değiştirmiş diyorlar. hangi ustaya sorsam cila renk değiştirmez diyor. hadi cila bile renk değiştirmiş olsa, adam gibi cila yapsalarmış. kimseye tavsiye etmiyorum. bence bunların amacı arabanın kapıyı full boyayıp kasko şirketinden daha çok para almak.
    sakın kanmayın auto king in mini onarım laflarına. lokal boyarız bilmem ne ederiz zırvalıklarına.
    şimdi ben bu arabayı satacak olsam, alacak adama bi ton dert anlatacam. arabanın fiyatınıda düşürdüler resmen. böyle ufak tefek çiziklerinizde gidin bir ustaya verin 20-30 tl. mis gibi yapar.

    düzenleme: bu durum şaşmaz auto king de oldu
    Konu gammaz tarafından (20/05/2009 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

  2. Bu mesajı için 2 kişi gammaz'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Sahil Yolu Üzerinde Toplu Ulaşım Yolu ?
    alvarzo tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 19/12/2012, 16:03
  2. Ve asker yolu göründü..
    burhankutlu tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 31
    Son Mesaj: 10/12/2010, 18:38
  3. İstanbul İzmir yolu
    OzzY tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 10/05/2010, 16:56
  4. Bursa-Eskişehir yolu
    xcruelx tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 20/04/2010, 18:16
  5. 2.vitesin yolu kısamı?
    ggrandeppunto tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 10/06/2009, 23:17

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com