ay sonu istanbul izmir yapmayı planlıyorum,
yolun kaç km olduğu, bölünmüş yol durumu, trafik yoğunluğu vb gibi konularda bilgi veriseniz sevinirim, en son 4-5 sene önce arabayla gitmiştim sanırım ozamanlar bana oldukça korkutucu gelen bi yoldu...
ay sonu istanbul izmir yapmayı planlıyorum,
yolun kaç km olduğu, bölünmüş yol durumu, trafik yoğunluğu vb gibi konularda bilgi veriseniz sevinirim, en son 4-5 sene önce arabayla gitmiştim sanırım ozamanlar bana oldukça korkutucu gelen bi yoldu...
Konu OzzY tarafından (09/05/2010 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
550 km süren bir yol. Tabi burda feribota binmediğinizi varsayıyorum.
Sırası ile İzmir, Manisa, Balıkesir, Bursa, Yalova, İzmit ve İstanbul.
Balıkesir yolu biraz bozuktur. Ve bayadır süren yol çalışmaları var. Bazı bölgelerde hala sürüyor olması lazım. Bunun dışında Yalova yolu biraz bozuktur. Virajlı bir yoldan gidiyorsunuz. Onun dışında yollar normal sayılır. Feribota binecekseniz Yalova' dan yada bandırmadan binebilirsiniz. Ama ben hiç kullanmıyorum. İzmit' ten otobana girip direk istanbul' a çıkıyorum. Yolda radar v.s oluyor. Hiç yakalanmadım ama dikkat etmekte fayda var. Hayırlı yolculuklar.
teşekkürler abi, gidersem pendik yalova hızlı feribota binerim.
yolların bölünmüş yol olması konusunda ve kamyon yoğunlu ile ilgilide bilgi verirsen çok sevinirim.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
YOla gece çıkıcaksan Eğer Kamyonlar Ve trafiğin seni etkiliceğini Sanmıyorum ...
Sırasıyla Radarlar ....
Manisa Girişi Yada Çıkışı
Balıkesir e Gelmeden iki Tane ...
Balıkesirden Sonra Susurluk girişi ...
Susurluktan Sonra KEmalpaşada bi ÇEvirme Kemer kontrolü fln ...
KAracabeyden sonra Bursa grişi Otobanda Sorun yok ...
Geçiceğin Saate Göre Bursa dan Çıkınca bi ÇEvirme Var..
Orhangazi Girişine Dİkkat Etmek LAzım ...
Bu yolda kamyon her zaman olur. Bir ara yol çalışmalarından dolayı kamyonların arkasında takılmak zorunda kalıyorduk ama şimdi daha rahat.
ozan en son 4*5 sene önce gittiğine göre şu anda arada dağlar kadar fark var
yolun büyük bölümü bölünmüş yol durumunda
eskiden manisadan sonra balıkesire kadar geliş gidiş yoldu ancak şimdi çok güzel
gelenbe rampasına dikkat et balıkesir -susurluk arasında demirkapı rampalarına dikkat et
kamyon yoğunluğu genelde bu güzergahta mevcuttur ancak yaz sezonu tam başlamamış olması ve tatilcilerinde henüz yollara çıkmadığı için sıkıntı yaratacak bir drum yok
eğer istanbulun karşı tarafını yani avrupa yakasını ziyaret edeceksen bandırmadan avcılar
feribotuna binmeni şiddetle tavsiye ederim
şimdiden hayırlı yolculuklar kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
teşekkürler abi, daha bile eski olabilir 7-8 sene bile olabilir hatta
o hatırladığım hali oldukça korkutuyo beni ama demekki yeni hali izmir ankara gibi, bu durumda sorun yok
annemi babamı ve dayımı ikna etmek kalıyo geriye
acıbademde kalıcam.
gündüz yolculuğu yapıcam.
bir diğer seçenekte ankara-istanbul-ankara(otobusle)-izmir yapmak bildiğim tanıdığım yol olması açısından
Konu OzzY tarafından (10/05/2010 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
boş ver otobüsü yaw
atla puntişe geze geze keyfini çıkara çıkara git
dediğim gibi yolun şimdiki hali oldukça güzel
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Dah dün sabah geldim 550-600km kadar yollar süper duble yol Yanlzı balıkesir tarafında yol calışması var dinamitle yol acma calışmaları yapılıyor eğerki ona rastlarsan biraz beklersin ki gündüz patlatmıyorlar coğunlukla gece patlatıyorlar.Başka herhangi bir sorun yok
dün bursadan geldim. yol bölünmüş yol ama bu bölünmüş kısımlarda bakım var. tek gidiş tek geliş olmuş. buralarda çok zaman kaybediliyor. onun dışında az bir yer kaldı bölünmüş olmayan, balıkesir akhisar arası. sabah erken veya akşam geç saattte yolculuk yaparsan hem trafik rahat olur hem radar olmaz. gündüz gideceksen radarlar çok yoğun.
www.antflame.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri