abi sen orda olursan ve muhabbet sararsa iki saatin ne çabuk geçtiği anlaşılmaz bile.
Printable View
abi sen orda olursan ve muhabbet sararsa iki saatin ne çabuk geçtiği anlaşılmaz bile.
Müslüm Bey selamlar ben de 20.000 km bakımı için aracı bıraktım :)
Aracı alırken ordaysanız görüşürüz
perşembe günü 50000 bakımiçin her zmanki gibi yine müslüm bey ve çetesinin mekanına gittim:D her bakımda illaki bir kaç sorun çıkıyordu ve yine çıkmıştı,hepsindede sorunlar çete tarafından hallediliyordu ama bu seferki bakımda çete baya uğraşıcak dedim içimden çünkü sıkıntı baya bir vardı,kapılardaki sesler,açılmayan kapı(musa abi iyi bilir)vs.... ama bu sefer müslüm kardeşim ve çetesi gerçekten çok daha iyi biriş çıkarmış,araba sanki 0 kilometrede ve sadece aracın motor sesini duyuyorum.pazar günü aracı almaya gittiğimde musa abi ordaydı.ve kapıdan girerken pis pis gülüp''bakalım o kapın birdaha açılmama yaparmı dedi''kendinden çok emindi:D geçektemde kapı taş gibi olmuşdu:D Müslüm kardeşime ve çetesine çok teşekkür ediyorum.tek sevmediğim yönü bu çetenin çoğunun fenevbahçeli olması:DDDDD teakrar tşkler kavaklıdere servis..
Şampiyon FENERBAHÇE....:)
2gün önce araştırma şirketi aradı fiat adına bende gerekeni söyledim servis hakkında :)
arasın bende söylicem:D:D
hahahah hatırlatma memo şu kupayı ya bırak adamlar şampiyonluklarını kutlasınlar doyadoya:D
Türkiye Kupası Sizin Olsun...Şampiyon FENERBAHÇE...:)
şampiyon fener en büyük fener..
haftasonu cumartesi günü kavaklıderedeydim evonun 10000 bakımı için. çay çay çay muhabbet derken anlamadım bile 3 saat nasıl geçmiş. :) tertemiz bi şekilde teslim ettiler. başta müslüm abinin birebir ilgisi olmak üzere yozgatlı yıkamacı abimize kadar herkese teşekkür ediyorum. kauçuk paspas ta aldım süper durdu. bu arada kalorifer borularından gelen sesi de kestiler ayrıca teşekkür ediyorum. inanılmaz profesyonel ve aile gibiler. servis demeyelim de fiat hastanesi diyelim o derece ilgililer. 20000'de görüşmek üzere tüm fiat sahiplerine emanet edebilecekleri tek yer olarak tavsiye ediyorum burayı. meguiars'a da ugrucam müslüm abi, vaktim olursa. saygılar...
şimdi randevu almak için aradım. 2500 km deki aracımla ilk uzun yol öncesi yağına suyuna baktırmak istedim. telefonda yardımcı oldular saolsunlar. yarın ilk aracımla ilk servise gidişim olacak. başka servislere gitmeye de lüzum olmayacağını düşünüyorum. yarın görüşmek dileği ile.
Bugün aracımın baskı balata değişimi yapıldı. Gösterdikleri ilgiden ve emeklerinden dolayı tüm çalışanlara çok teşekkür ederim. Müslüm Bey'e de ilgisi, alakası ve misafirperverliği için ayrıca teşekkür ederim. Çok beyefendi, çok değerli bir insan...konuşurken her yönüyle belli oluyor. :)
gecen gunlerde aracımla yasadıgım problemle alakalı olarak ve sehir dışında olmamdan dolayı ne yapacagımı bılmedıgım için Müslüm Abi yi rahatsız etmek zorunda kaldım. sağolsun konusması bıle bana oyle bır destek verdi ki iyi ki varsınız be Müslüm Abi koca fiat in ve çağrı merkezinin vermedi desteği bir kişinin vermesi beni o kadar mutlu etti ki tahmin edemezsin Müslüm Abi. Hersey için teşekkür ederim. Ankara ya gelir gelmez yanındayım:))
Bu servisin bu kadar methini duydum, abartıdır dedim, değildirdir dedim...
Dün gece süpriz bi şekilde akümün bitmesi vesilesiyle bu sabah müslüm abiyle tanıştık...
Anlatılanlar gerçekten doğruymuş, sadece patron(müslüm abi) değil, çalışanlarda gayet seviyeli, işini bilen ve hoşsohbet insanlar.. Büyük söylemiyim, Ankarada daha da başka servise gitmem :)
Müslüm abiye ve tüm çalışanlarına saygılar, sevgiler. . .
bu gün aracımı değerli kardeşim müslüm bey'e bıraktım. gösterdiği ilgi alaka için çok teşekkür ediyorum