kesinlikle tavsiye edeceğim bir servis ilgisinden dolayı Müslüm abiye teşekkürlerimi sunarım :)
Printable View
kesinlikle tavsiye edeceğim bir servis ilgisinden dolayı Müslüm abiye teşekkürlerimi sunarım :)
sorunlu müşteri gibi hissettim kendimi :) inş bu haftasonu uğriim bakalım.
Aracımı Müslüm Bey'e götürdüm bu haftasonu forumda okuduklarımdan sonra taaa Karabük'ten saolsun çok ilgilendiler çok memnun kaldım. Kendilerine çok teşekkür ederim
bizi tercih ettiginiz için biz çok teşekkür ederiz..
müslüm abimiz bir tane..
2 gün evvel aracı ufak bir kontrol için kendini ziyaret ettim. Kendisine ve serviste çok teşekkür ederim çok memnun kaldım ellerinden geldiğince yardım ettileri. Bundan sonrada gideceğim tek servistir. :) Keşke tüm fiat servisleri sizden örnek alıp iş verimliliğini arttırsalar. :)
Teşekkür ederim...umarım hep buna layık oluruz...
muslum bey iki kez geldim ikisinde de göremedim sizi artık bir hayal kahramanı olduğunuzu düşünmeye başlıycam :D
puntocular için bir umut müslüm bey her soruna çözüm
şu kronik sorunlar için yine uğrıycam ama araç su an 13.500 de 15.000 olsun kontrol olur hem de
memnuniyetle ne zaman isterseniz...gelmeden konuşalım bende burda olayım...saygılarımla
Cuma günü aracımı yıllık bakım için (henüz 20.000 km.yi geçmedim) Kavaklıdere Oto'ya götürdüm. Sağolsunlar 186 TL'ya hallettiler :thumbup1: (hava filtresi, balata ve bujilerin değişmesine gerek görülmedi)
Süper fiyat, süper ilgi-alaka, süper bakım, süper ..... :clapping:
Üstüne bir de küçük hediyemi aldım, daha ne olsun!
Teşekkürler Kavaklıdere, iyi ki varsın! :worthy00:
Dün de ben aracımı götürdüm kronik direksiyon altı sesi ve bir kaç küçük sorun için
Müslüm Beyi de görme ve tanışma fırsatı buldum bir acı nescafesini içtik
Hoşsohbet ve saygıdeğer bir abimiz
Sorunlar çözüldü tabi değinmiyorum bile Kavaklıdere Fiat varsa sorun yok (Müslüm Bey bunu slogan yaparsanız telif almam :D )
Araç şimdi e serisi mercedes gibi oldu ses yok sorun yok :motorcu:
Teşekkürler :thankyou:
20.000 bakımı için dün Kavaklıdere Oto'daydık.Forumdan baya uzak kalmama rağmen hakkında çok iyi yorumlar olduğu aklımdaydı ve dün birebir deneyimleme fırsatı buldum bakım vesilesiyle.Yorumlarda az bile söylenmiş gerçekten çok ciddi,güleryüzlü ve tamamen müşteri memnuniyeti vizyonuyla çalışan bir servis.Forum aracılıyla ürettikleri üstün kaliteli hizmet için tekrar teşekkür ediyorum Müslüm bey ve tüm Kavaklıdere Oto çalışanlarına.
Müslüm abi sen neden LPG montojına gırmıyormıyorsun dıye sormak ıstıyorum gercı 2012 yılında taktırmayı dusunuyorum ılk muayenede umarım bu zamana kadar lpg montajını alırsın sımdı olayı senın acından ele alırsak abı senın dukkan zaten sana anca yetıyor LPG montajı ıcın yenı yer acman gerekecek ama acacak yerın yok bıldıgım kadarı ıle vede servısın ust katları apartman bundan dolayıda sıkıntı olabılır dıye aklımdan gecıyor .
Ama abı istiyorum ben lpg olayına gırmenı senın sayende gonul rahatlıgı ıle servıse gıdıyoruz gonul rahatlıgı ılede lpg taktırmak ıstıyoruz.
Cevabını beklıyom abi zaten gene zam gelmıs benzıne yakında basbakanlıkta pankart acıp eylem yapacam seytan durtuyo sonrada senın dukkanın onunde acarım pankart LPG ıstıyom dıye :)
o konuda yardımcı olurum sen merak etme kardeşim...
Gerçekten bende KAVAKLIDERE FİAT YETKİLİ SERVİSİNE teşekkürlerimi sunuyorum bu sabah işe gitmeden uğradım saolsun Yasin Bey kendi aracı gibi ilgilendi aracımla ve sorunumu hemen çözdüler bircok fiat servisinden sonuç alamazken KAVAKLIDERE FİAT servisi sorunumu çözdü. Tüm çalışanlara ilgi ve alakalarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum. :)
yarın 60 bine gelicem.. dizelde ne tutucak arkadaşlar bilen var mı ?
bir de kartı kaybetmişim biri telefon yazsa çok güzel olur..