herkese mhb sonunda 40 bin bakımını yaptık başta müslüm abiye ve emeği geçen kavaklıdere fiat servisi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum gerçekten ellerinden geleni yaptılar 60.000 bakımında yeniden görüşmek üzere diyorum.
Printable View
herkese mhb sonunda 40 bin bakımını yaptık başta müslüm abiye ve emeği geçen kavaklıdere fiat servisi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum gerçekten ellerinden geleni yaptılar 60.000 bakımında yeniden görüşmek üzere diyorum.
bir çok yetkili servise gittim ama kavaklıdere kadar güleryüzlü iş yapanını görmedim müslüm abi ve ekibi bu işi gercekten severek yapıyorlar
Ben de Kavaklıdere'ye ilk kez gittim, bagaj kapağı su problemi için. Gerçekten çok başarılı bir ekip. İlgi alaka 10 numara. Müslüm Bey'e teşekkürler.
İlgi alaka gerçekten müthiş...
Dün itibariyle evomuza 20 bin ilk bakımını yaptık Kavaklıdere'de. 300 TL tuttu.
Yağ ve filtresi, hava ve polen filtresi, bujiler, 4 lastik bakım, klima temizliği bakımı, bilgisayarla sistem kontrolü, motor temizleyice madde (tunap) ile yağ değişimi öncesi temizlik. Başta Müslüm kardeşim olmak üzere Ahmet ustaya ve Remzi Bey'e, aracı yıkayan Turgut kardeşime ve tüm Kavaklıdere çalışanlarına sonsuz teşekkürler.
Selamlar
bugün araç sahibi bakımına gittik :)
4 çay :)
4 şeker :)
çok tane güleryüz :)
çok tane samimiyet :)
çok tane sohbet :)
Çok sağol Müslüm Abim:)
bu seferde hem araç için hemde araç sahipleri için gittik :)
herşey çok güzeldi yine Allah bozmasın Müslüm abim :) babamın selamı var :)
Dün müslüm abinin yanındaydım. İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim..
dizel araçta 20000 bakımı ortalama ne kadar tutuyo?
20 bin periyodik bakımda: 3 lt yağ ,yağ filtresi,hava filtresi,mazot filtresi,polen filtresi ve motor iç temizleyici değişimi olur.Ön fren balataları ve arka fren balataları kontrl edilir ve temizlenir, gerekirse değişimi olur.Rutin olan kontroller: tüm elektrik kontrolü ve alt takım kontrolü yapılır...Yaklaşık olarak fren balatalar hariç 355-360 tl civarında bir masraf çıkar...
Geçen hafta Kavaklıdere Oto’ya 2. yıllık periyodik bakım için sabah arabamızı bırakmış, akşam almaya giderken sağanak yağmurda ıslanmış ve yüklüce ödeme işlemini de yaptıktan sonra sıkışık trafiğe kapılıp 11.5 lt ortalama benzin sarfiyatını da sineye çektikten sonra eve varmıştım.:realmad: Normalde ertesi gün burada paylaşacağım izlenimlerimi, peşpeşe yediğim bu sarsıcı darbelerden sonra ancak şimdi paylaşabiliyorum:
Müslüm Bey’ i görmek yine nasip olmadı. Kavaklıdere Oto klasiği olan güleryüz, kalite ve hız yine aynıydı. Tek fark, yukarıda saydığım darbelerin en sarsıcısı olan ödediğim miktarın büyüklüğüydü. 100 TL civarında indirim yapılmasına rağmen, 537 TL ödedim. Geçen yıl Birmot 450 demişti ve Kavaklıdere’ de 235 TL ödemiş, bir de hediye hizmetler verilerek sevindirilmiştim.:D
Bu bakımda, ön fren balataları (ilk değişim), bujiler (ilk değişim), 20000 bakımı, yağ değişimi, hava, polen ve yağ filtresi değişimi, motor ve klima temizliği yapıldı. Hiçbir sorunu olmayan arabaya bu kadar masraf etmek, her Türk evladı gibi beni de derinden sarstı. Kendime gelmem bir hafta sürdü. İnsan alıştıra alıştıra söyler, pattadanak söylenir mi?:shocking:
kime sorsam Kavaklıdere oto. Herkes memnun. bu işi başarabilmek herkese nasip olmaz. kavaklıdere oto ve çalışanlarını binlerce kez tebrik etmek lazım. bravo valla...
Müslüm abime ve ekibine sonsuz teşekkürler. Ben böyle ilgili alakalı güleryüzlü bir servis görmedim..
bu gün 20000 bakımı için kavaklıdere otoya gittim gereken işlermler yapıldı müşteri memnuniyeti için ellerinden ne geliyosa yapıyolar.Müslüm Bey ve ekibine teşekkürler....
bugün gp um 10000 km bakımı için kavaklıdereye oto daydım 3 saat kalmama ragmen kendi evimdeymişim gibi rahattım. başta yasin bey ve müslüm bey olmak üzere diğer çalışan arkadaşlar olmak üzere sağolsunlar var olsunlar. güzel bir indirimde yapıp daha sonra 50 km şehir içinde 5,3 ortalamayı ilk defa görünce mutluluktan havalardaydım sanki eksik olmayın kavaklıder ekibi....:)ha bu arada cok entersan birşeye şahit olduk benim hava filtresinin içinden bir adet galoş çıktı:)
müslüm bey ve kavaklıdere ailesi uzun aradan sonra merhabalar tekrar. dünyaya ancak dönebildim iş yoğunluğundan. evomla 750 kmlik merzifon gidiş dönüşünden sonra bizimki 9700'e geldi. 10000 için uğramak istiyorum bir cumartesi günü. ne kadar vakit alır ve randevu falan gerekir mi bi sorayım istedim.
2 saat sürer...memnıniyetle bekleriz...