araç garanti kapsamında ve garantinini bozulmaması ve iyi bir hizmet almak için yetkili fiat servislerine gitmenizi tavsiye ederim
Printable View
Kesinlikle aracınızı yetkili servise götürün.
Her zaman kafanız rahat olur,yapılan işin arkasında duran yetkili firma olur,herhangi bir sorunda karşınızda düzgünce muhattap bulabileceğiniz kişiler olur en önemlisi ise aracınızı işin uzmanlarına bırakmış olursunuz.
Ankara'da kesinlikle Kavalıkdere Otoyu tavsiye ederim zaten forumu biraz gezerseniz neden olduğunu görürsünüz
Servıs bakımı gormus arac her daım daha kolay ve rahat satılır
kavaklıderenin ana sayfasında yağdeğişimi ve işçilik fiyatlarını içeren bilgiler var.
Kavaklıdere Oto Fiat Yetkili Servisi | Ankara
Bugun uzun yol öncesi bakımını yaptırdım. Şirketimden aracımı alarak iki - üç saat içerisinde teslim ettiler. Müslüm bey ve servis çalışanlarına teşekkür ederim.
Müslüm Bey merhabalar,
Aracım 2009 model 1.4 GP Dualogic LPG li
60.000 bakımına getirmek istiyorum. yapılan işlemler ve fiyat teklifi mail atabilirseniz sevinirim. sahiner68@yahoo.com
Teşekkürler..
Merhabalar ,
2006 Punto sahibiyim. Dün küçük bir kaza geçirdim. Bu forum daki arkadaşların tavsiye ve memnuniyetleri ne bakarak bende bu sabah aracımı kavaklıdere fiat servise götürdüm. Karşılayan arkadaşlar güleryüzlü ve ilgililerdi. Teşekkür ediyorum.
müslüm abi 100.000'e sendeyim, az kaldı :)
Maşallah :) ama kolay degil her hafta urfa-ankara :)
110 binede ben gelcem bayramdan sonra az kaldı abim :)
bekliyorum kardeşim...
Müslüm bey.
Yazılanlara bakınca abi kardeş ilişkinizi bu forum böyle insanlarla dolu. İnşallah bende yeni katılan bir kullanıcı olarak bir kardeşinizde ben olurum. Aracı Ocak ayında Ankara otodan aldım. Fakat bulunduğum şehirde malum servis yok. Bu sebeple Ankaramı Kastamonumu karar verene kadar bu forumu ve size gösterilen ilgiye şahit oldum ki bu ilgi boşa değil. Sizin gösterdiğiniz yaklaşım bunun sebebi. İşte bu sebep yüzünden bende bu sene sonu yanınıza uğramayı düşünüyorum. Hem tanışmış oluruz hemde aracımın bakımı yapılır. Bu vesile ile sizlere iyi günler iyi bayramlar dilerim.
Saygılarımla
İsmail Fatih ALKAN
Karabük Anadolu Sigorta Acentesi
Kavaklıdere servisine, beni ve arabamı bayrama yetiştirdiği için teşekür ederim.Müslüm bey ve ilgili arkadaşların problemin teşhisinden ve müsteri odaklı çözümlerinden cok memnun kaldım. Kesinliikle tavsiye.
5 bin, 10 bin, 20 bin, karter koruma, boya koruma vb..
Aracımı aldığımdan beri her işlem için Kavaklıdere Oto'dayım.
Beni tek düşündüren FIAT dışında bi araç alırsam ne yapacağım :)
Evet dostlar bayramın 1.günü arabayla Manisa ya gidiyordum, içimde uhde kalmasın diye aracımın yağını değiştirmek istedim ama yola çıkmıştım, fiat müşteri hizmetleriyle irtibatlaşarak Ankara daki nöbetçi servisle görüştük, Kavaklıdere Servisi imiş , Buğra bey ve arkadaşlarımız sayesinde motor yağını ve hava filtremi değiştirerek yolumuza devam ettik Teşekkürler Kavaklıdere...
Emrullah
Kastamonu dasın ama manisa ne iş. Bende karabük teyim. ama anne tarafı hep manisada. Baba tarafıda bilecik/osmanelide.
Geçen hafta debriyaj sorunu için arabamı götürecek servis ararken forumdaki yorumları okuyup Kavaklıdere otoya götürdüm arabamı, sadece debriyaj diye düşünürken 1 haftada frenler artı eski bir hasarıda aradan çıkarmış oldum sayesinde, debriyaj için başta verilen fiyat , özel servisten aldığım fiyatın nerdeyse 2 katı iken, Müslüm bey neredeyse özel servisle aynı fiyata indirdi gerçekten çok teşekkür ediyorum kendilerine ve bütün ustalara.
100.000 olmak üzereyim, geliyorum abi :)