Bu güzel dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar ikiz babası olmak gerçekten müthiş bir duygu tarif etmek inanın imkansız bu duygu anlatılmaz yaşanır, Allahtan herkese bu duyguyu yaşatmasını diliyorum.

Alıntı ferruh25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kadir Kardeş Senin Ve Yenge Hanimin Gözü Aydin Allah Anali Babali Büyütsün Sağlik Sihhat Vede Bir ömür Boyu Mutluluk Diliyorum Benimde Bi Kizim Oldu 9 Ay Lik Ama Hala Hastenelerdeyiz Erzurumdan Ankaraya Getirdim 3 Aydirda Ankara Da Tedavisi Devam Ediyor Herkese Söylüyorum Allah şifa Versin Deyince Belki Onunda Duasi Kizima Yarar Diye Kal Sağlicakla
Ferruh sanada geçmiş olsun inşallah kızında bir an önce sağlığına kavuşur seni çok iyi anlıyorum ben daha oğlumu doğru dürüst kucağıma bile alamadan küveze yatırmak zorunda kaldım ve 12 gün boyunca evle hastane arasında mekik dokudum bu süre zarfında elimden onu sadece uzaktan dokunamadan izlemekten ve Allaha dua etmekten başka bir şey gelmiyordu ama orada öyle bebekler vardı ki hep onlara ve tedaviye bakıma muhtaç bütün bebekler içinde sürekli dualar ettim inşallah senin kızında biran önce iyileşir, sen yeterki metin ol dualarını eksik etme acil şifalar diliyorum.