Kadir abi tebrikler allah analı babalı büyütsün.
@ferruh25
Büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Printable View
Kadir abi tebrikler allah analı babalı büyütsün.
@ferruh25
Büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Allah analı, babalı, huzurlu, sağlıklı büyümeyi nasip eder inşallah.
Bu güzel dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar ikiz babası olmak gerçekten müthiş bir duygu tarif etmek inanın imkansız bu duygu anlatılmaz yaşanır, Allahtan herkese bu duyguyu yaşatmasını diliyorum.
Ferruh sanada geçmiş olsun inşallah kızında bir an önce sağlığına kavuşur seni çok iyi anlıyorum ben daha oğlumu doğru dürüst kucağıma bile alamadan küveze yatırmak zorunda kaldım ve 12 gün boyunca evle hastane arasında mekik dokudum bu süre zarfında elimden onu sadece uzaktan dokunamadan izlemekten ve Allaha dua etmekten başka bir şey gelmiyordu ama orada öyle bebekler vardı ki hep onlara ve tedaviye bakıma muhtaç bütün bebekler içinde sürekli dualar ettim inşallah senin kızında biran önce iyileşir, sen yeterki metin ol dualarını eksik etme acil şifalar diliyorum.
Tebrik ederim Kadir. Allah analı ve babalı büyütsün :)
isimleriyle yaşasınlar. ferruhun da Allah yardımcısı olsun
Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün sağlık ve mutlulukla
Hepinize çok çok Teşekkürler
gozunuz aydin, allah anali babali ve saglikli buyutsun buyutsun
allah analı babalı büyütsün acılarını göstermesin inşallah yaşları uzun olsun
Kadir abi inşallah vatanına hayırlı birer evlatlar olurlar.Allah analı babalı büyütsün.tekrar tebrikler.
ferruh abi seninde Allah yardımcın olsun.Bir an önce kızın sağlığına kavuşur inşallah.
gozunuz aydın abı, Allah analı babalı buyutsun...
Allah analı babalı büyütsün bilader çok güzel bir duygu başka hiç bir şeye değişilmez :)
Allah analı babalı büyütsün ve bizlerede nasip etsin inşallah....
kadir herseyden önce şansları bol olsun allah analı babalı buyutsun
ferruh çok geçmiş olsun; sağlık işleri insanı cok zorluyor allah yardımcın olsun
Kadircim Allah analı babalı büyütsün.
Gözünüz aydın.
İlk balarda böle ayrılıklar olabiliyor.Bizimkide erken geldiğinden 1 hafta kuvezde kaldı.
Allah başka hastalıklarını göstermesin.
Kadir çok sevindim gerçekten, Tebrik ederim..
Allah analı babalı büyütsün ikisinide.. Bahtları açık olsun bir ömür boyunca...