Multiair hakkında yorum yapamıcam ama evo gerçekten güzel araç![]()
bugün çok yer gezdim ama söylemeleyim ki aşık oldum evo multiare ... şuanda ki ruh halimle anca diyecegim budur.. bir insanı beş yaş gençleştiriyorsa aşık olunur bu arabaya.. turbosu geldiginde ilk ben alacam...
Multiair hakkında yorum yapamıcam ama evo gerçekten güzel araç![]()
bide aksesuar bulması kolaylaşsa dahada güzel olacak
zafercim nikah ne zaman![]()
ademcim sen nerlerdeydin ne zamandır.nikahı yaptık evoyla.. yalnız her geçen gün daha da çok seviyorum arabayı.. ya adem kaç liralık araba balık rakı muhabetine gittik.. arabalar hemen önüne çekiliyor camdan arabanı görebiliyorsun..ne arabalar var gelen geçen evoyu inceliyor.. deniz kenarı gezdik arbayla biraz düşük devirde motor çalışıyor mu belli degil.. bide özür diliyorum arabamdan gitmiyor dedigim için
gaza bastıkca devir saati devamlı yükseliyor hiç kesilmiyor vede motordan tok bir ses geliyor ben burdayım diyor... cam tavan hem dışdan hemde içten bitirim bir olay zaten.. tek sorun kapılar tek seferde kapanmıyor
bende sertçe kapatıyorum.
kulağa hoş geliyor anlattıklarınız da yakıt ne durumda pekine kadar yakıyor?bastığınızda ve basmadığınız anlarda..merak ettim
![]()
zafercim ben marmaris izmir eskşehir dolaştım geldim![]()
benim 77likle nerdeyse aynı
yetti bu araba hem gitmiyo hem yakıyo ya
![]()
sakin gidersen multiairden çok daha az yakıyo abi firelar. 6.7-6.9 arası mesela ortalama..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri