öncelikle geçmiş olsun.tampon boyasız veya astarlı bi şekilde gelir daha sonrasında aracın renginde boyanır![]()
Arabanın yol bilgisayarı ayarı için tamirciye gittim ve turbo ayarı için ve turboyu denemek için yola çıktı ve maalesef kaza yaptı.Arka tampon sipariş verildi ama tampon mavi mi gelir yoksa burada mı boyanır ?
TSİ Jetta.
öncelikle geçmiş olsun.tampon boyasız veya astarlı bi şekilde gelir daha sonrasında aracın renginde boyanır![]()
tamponun boyalı olması hiç sıkıntı yaratmaz. ZAten boya makinaleri ölçemiyor kimsede sallamıyor tamponları.. Ondan kafanıza takmayın
sağolun![]()
TSİ Jetta.
mesele sadece tampon ise hiç önemli değil için rahat olsun plastik aksam nede olsa..
geçmiş olsun....
geçmiş olsun tamponu dert etmeye gerek yok istanbulda tamponları değişmeyen ve boyanmayan araba yoktur herhalde
geçmiş olsun Abi.
geçmiş olsunn
Plastik aksamları kafana takma .Eksper raporlarında bile tampon görünmüyor...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
Ne şanssızlık ya vay be.
Geçmiş olsun.
Öncelikle geçmiş olsun dert etme
geçmiş olsun olur böyle şeyler, Allahtan büyüğü olmamış![]()
hepiniz sağolun arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkür ederim....
TSİ Jetta.
geçmiş olsun burada bir tanıdıgımın basına geldi serviste aracını test icin trafige cıktıgında kaza yapılıp ve buyuzden servisi şikayet ettirmemek icin telafi edebilmek icin aynı servisin ortak hem fiat hem ford satıldıgından 0 full ford fiesta verdiklerini biliyorum sırf buyuzden bakıma servise goturmek lazım yani adamlar cok para alıyorlar ama yaptıkları işlerde garanti var
I ♥ Punto
gemiş olsun, Allah beterinden korusun...
gecmis olsun.bir tamponla iyi kurtarmissiniz.benim arkadasimin arabasi neredeyse pert oldu.yerine ayni model daha full arac temin ettiler..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri