günaydın ümraniye 1.köprü otobanı çamlıcaya varmadan siyah punto 34 gt 0676
görülmüştür![]()
![]()
afyon ambaryolu 26 ks .... stickerlı görüldü
günaydın ümraniye 1.köprü otobanı çamlıcaya varmadan siyah punto 34 gt 0676
görülmüştür![]()
![]()
34 UP 24.. plakalı Kırmızı GP 3k Edremit-Ayvalık yolunda görüldü biraz süratli geçti yanımdan korna çalarak ne var ... diye bakacaktım stickerı gördüm![]()
az önce silivride yanımdan yüksek süratte punto geçti selimpaşa ışıklarda denk geldik meğer araba punto evo abarthmış tavanda bagaj portu falan vardı plakaya dikkat ettim italyan plakaydı ben 70le gidiyordum yanımdan 150-160la geçti ışıklarda beraber kalktık araba harikaydı çok hoşuma gitti hemen arkasında siyah punto evo gidiyordu oda italyan plakaydı
bugün cebeciye giderken ibni sinanın orda siyah ve stickerlı gp karsı yoldan geliyordu selektör yaptımda kaptırmış gidiyordu görmedi![]()
az evel şirketimin terasından bakınırken fatih vatan caddesinden gecen bir beyaz stickerle punto evo görüldü yüksekten tam okuyamadım plakayı fakat sanırsam 34 zf 9741ama plakadan emin değilim siyag punto evo aksaray istikametine gitmekteydi
![]()
my punto evo 34 be 6047
Ahmet taşköprüye yakınım benBu taraflarda mı oturuyosun.
yok 500 evler de oturuyorumpoligon caddesinde de babamın tamirhanesi var
![]()
my punto evo 34 be 6047
ben senin arabayı da görüyorum sürekli bazen salı pazarı caddesinde bazende duygu hastanesınden yukarı cıkarkende hep yan profilden denk geliyosun plakanı okuma fırsatı bırakmıyorsun
![]()
my punto evo 34 be 6047
İzmir Ikea'da 22 plakalı kırmızı bir Punto gördüm sanki![]()
kolejin biraz daha yukarısında 16 bb plakalı kırmızı modifiyeli punto park halinde görüldü
Bg 211 plakali arkadas gazi mahallesinde turlarken 5 6 kez gorundu
ISmileUDie
34 vs 0602 kırmızı gp karamürselde görüldü..
26.08.2013 saat 17:00 sularında, Üsküdar Meydan'dan Harem yönüne doğru dönerken gördüm, 34 FZE 69 plakalı, tek kapı, kırmızı, abart logolu puntoyu.
GP FİRE ACTİVE 1.4 8 V 77 BG-2008/EGZOTİK KIRMIZI
35 NL 505 mavi gp
Balçova oroban
Sent my iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri