07 ahc 22 plakalı araç yani Erdi cumartesi pazarı civarı Ant-kopların önünde park halinde görüldü.Zaten Erdi'yi en çok gören benim herhalde benden başka gören yok...![]()
34 ef 3797 arac evimin yakininda bakkala giderkwn gordum kimindir acaba![]()
at arpayı, kul puntoyu
bugün 13:00 civarı davutpaşa kavşağında gri punto evo active görüldü. karşı taraftan geldiği için kafamı çevirerek arkadan gptr stiker ı gördüm ama plakaya bakana kadar kafamı önüme döndürmek zorunda kaldım. kornaya bastım ama baya geçmişti arkadaş![]()
Bugun sabah 06:45' de kecioren cift asfalt demirkapi duragi onunde park halinde emre gencin siyah gp.si goruldu
Sabah 9.30 civari emek 8den 4e tirmanan stickerli siyah gp goruldu ama plakayi unuttum![]()
arkadaşlar bu stickerden bahsediliyor ama bu stickerı nerenden bulucaz site yönetiminden mi yoksa reklamcıya kendimiz yaptırsak olurmu gerçi benim aracın stickera pek ihtiyacı yok gibi görünsede yaptırmak isterim
bende yaklaşık 2 haftadır istanbul avrupa yakasındayım 2 günde bir mertere ve bahçelievlere giit gel yapıyorum ama üye olarak kimseyi görmedim taman punto gördüm ama stickerlı olanını görmedim
baskan site yonetımı ERDİ Bey yada ana sayfada sticker talep formu var ordan temın edebılırsınız. veya aşağıdakı link ten talep edebılırsınız ayrıntılı olarak.
https://forum.grandepuntotr.com/yone...lep-formu.html
teşekkürler eft yapsak olurmu?
aykutisci kardesimi cubuklu sanayisi kapisinda gordumgorustuk daha dogrusu
![]()
admin@grandepuntotr.com
Erdi abinin mail adresi burdan irtibata gecebilirsin kardesim eft icin
emrgnc arkadaşımız görüldü demirkapı durağında vadofon önünde araç başında muhabbet ederkenkarşı yoldan geçerken korna yapıldı ama duyulmadı sanırım bu arada komşuyuz emre
![]()
günaydın herkese
sabah 07.00 civarlarında titanyum gri grande punto 06 KA ...... plakalı bir araç görüldü Keçiören lisesi Sanatoryum Caddesi üzerinde hatta korna ile selamlasıldı ama kimin bilmiyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri