aynen öyle abi sen nerdeydin etrafa bakıyordum yan yolda kırmızı bi punto gördüm o senmiydin yoksa
oto görüldü izmir manisa yolunda. ben giderken o dönüyordu![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
35 CSD 04 kimin aracıydı?
bugün gaziemirde şenlik mi ne vardı heryer kalabalık,onun arkasına koydum indim foto çekiyodum sahibiyle az daha kavga ediyodukne çekiyosun falan dedi baktı,abi dedim forumdanım,ne forumu diyo
2.el almış,stickerdan haberi yoktu![]()
Gokdeniz34 42 AJE 15) ıkıncı gorusum bakırkoy persembe aksamı yanımdan gectın benım arabam olsa tanırdın ama i20 vardı bende selamlar : ))
Dün gece saat 1 yada 2 gıbı tem atasehırın orda en sag serıtte grı grande punto stıcklerlı ve zenonluydu camlar flım selamlar olsun![]()
Ömer06 ve sayın kücükle giderken Romeo_Er Ertuğ efendiyi herzamanki yeri olan Hacettepe konservatuarın önünde gördük araç park halindeydi.
35 BEC 53 Plakalı Orleans mavi araç Susurluk/Balıkesir yolunda görülmüştür...
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
Bir beni gören olmadı34 U 4303 Egzotik kırmızı görünmüyor herhalde
![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Bugün Maltepe sahilde çok tatlı bi kırmızı tek kapı GP gördüm.Plakasını hatırlamıyorum ama arka camının sağında grandepuntotr yazıyodu beyaz ve kırmızı bi yazıyla.Biraz kovalayıp selektör yaptım ama farketmedi sanırım sonra ben ışıklara takıldım o devam etti..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri