EMK otoya girerken görüldü
Geçen televizyon izlerken SON dizisine denk geldim. biraz bakınca hemen ilgimi polisin kullandığı beyaz evo dikkatimi çekti 34 **377 plakalı;
EMK otoya girerken görüldü
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Dün 2. kez stickerli bir puntoyu Aydın'da gördüm. 09 dy... bolero kırmızı Tellidede mevkiinde yakalandı
Bir de çarşamba günü Forum Bornova da 35 ZEC .... gördüm sticker yoktu ama forumda görmüştüm sanırım o aracı...
BLUE FROG
dün akşam 18:00 gibi atakent-1. etap ın önünde ışıklarda beyaz camtavan yada folyo çekilmiş güzel bir gp görüldü..
AE 604 Can Murat sakLı sahilde yanımdan geçtin ben park halindeydim o kadar selektör yaptım ama takmadın beni bidahakine gelde iki lafın belini kıralım![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Vh 552 dun 3 bucuk civarinda hava hastanesi yan sokaginda park halindeki granit gri stivkerli gp... goruldu... masallahi vardi...
Ali Osman hocam sınavda görevli sanırım okulun önünde görüldü![]()
c.tesi günü İzmit Yahyakaptan Sporium'un önünde 41 LU 200 dü galiba plakası, şık ve stickerlı gri GP görüldü. Kullanan arkadaş benim Bravoya da baktı şöle bi. Ben ARMA'daydım![]()
Bravo 2010 - 1.6 MultiJet 120 hp Dualogic ActivePlus + Stil Paket İnci Beji
Grande Punto 2009 - 1.4 Fire Active 77 hp - Egzotik Kırmızı
35 emd 73 bizden mi? Alsancakta otobüsle sürtüştüler,çok bişey yoktu allahtan
35 mra 71 mavi gp 6235 sokakta karanlığın içinde birden belirdi eski ziraat bankasıyla oto aksesuarcı arasından anadolu caddesine çıktı. seslenmek ve durdurmak için çok geçti.
35 bve 15 kırmızı gp anadolu caddesinde her zamanki yerinde team aksoy un önünde dinlenerek ertesi güne hazırlanıyordu. karşılaştığımızda jantlar böylemiydi sezgin kardeşim bilmiyorum ama bu akşam o beyaz jantların çok güzel gözüküyor ve parlıyordu.
lalelide stikerli 27 F 9676 görüldu baya şekildi kimin bu araç bılan varmı arkadaşlar
balgat ceyhun atıf kansu girişinde eczanenin karşısında abarth logolu kırmızı punto'yu gördüm dün 18.30 sularında
shellin yeni reklamında da punto var![]()
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
1 saat önce ekmekçioğlundan alışveriş yaparken Yavuzselim görüldü![]()
sıfır9 BE 666 birmotta görüldü. ama araca kullanana sordum forumdanmısın dıye o ne dedi. dedim sticker, haa ilmiyom walla kardeşim şirketin araç dedi tamam dedim![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Hmm aslında hep sticker taraması yapıyorum. Sonunda birileri de beni gördü demek. Evet o gün çevreyolunu kullandımStickerin var mıydı olsa farkederdim kesin.
BLUE FROG
Kozyatağı' ndaki PTT hastanesinin otoparkında stickerlı kırmızı bir grande punto görüldü.Plakası YB li bişeydi sanırım..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri