06 BL 1619 stikerlı GP.
Konya yolunda 4 5 araç arkasındaydım selam veremedim
21.08.2011 saat 19:00 civarında Eşref Bitlis Caddesinde 06 DG 1579 beyaz punto, 06 DRK 53 kırmızı punto, 06 TLH 77 gri punto, 06 YMS 60 beyaz bravo, 06 BA 5289 beyaz punto görüldü, selam verildi, foto çekildi, yemek yenildi, muhabbet edildi![]()
daha önce anadolu caddesinde park halinde gördüğüm iki kapı egzotik kırmızı 35 bve 15 plakalı araç pazar günü saat 20 civarında pide sırası beklerken yanımdan geçti ve oturduğum apartmanın altındaki diasa marketin önünde park etti. pideyi kaptığım gibi soluğu arabanın yanında aldım. arabasına binmek üzere olan sezgin beyle tanışıldı ayak üstü sohbet edildi. iftar saati olduğu için iyi akşamlar denildi, forumda veya herhangi bir buluşmada görüşme temennileri iletildi.
Aradan biraz fazla zaman geçti ama 6 Ağustosta 35 DND 78 Hıfzısıhha kavşağında park halinde görüldü. Kahvede miydi acaba sahibi...![]()
Dün öğleye yakın Kastamonu şehir merkezinde LCW civarında siyah dynamic punto evo görüldü, 16 JK 642 , araca yanaştım sordum forum üyesimisiniz diye evet dedi bende kendimden bahsettim sonra ayrıldık
Yahu Çorlu caddelerinde gri grande ile selamlaşıyoruz ama vallahide billahide hatırlıyamadım seni... Forumdansın biliyorum... Bir ses ver yada özelden mesaj at bari![]()
![]()
dün saat 10 civarı zeytinburnundan topkapı istikametinde 06 ba 3176 görüldü
06 BA 5747 kırmızı grande punto Sefaköy Garanti bankası otoparkında görüldü araç yanında kimsecikler yoktu olsaydı durup tanışacaktım...
1-2 saat önce Mecidiyeköy Viyadüğü 34 UUF...57 (Kırmızı Grande Punto/Stickerlı)
Plakanın sonunu hatırlayamıyorum...
Gerekli selektörler atıldı, kornolar çalındı, dörtlüler yakıldı... Arkadaş biraz oralı değildi gibi ama sonradan farketti galiba
Selamlar ...![]()
Konu peter_tagtgren tarafından (25/08/2011 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
dün akşam acıbademde siyah evo gördüm 34 ZBydi sanırım
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dun 6gibi tuzla e5 te 34uy7257 beyaz evo goruldu, selamlasildi![]()
Dün maltepe sahilde,süreyyapaşa migrosun önünde park halinde 34 VAP 46 plakalı stickerlı,mavi bi grande punto görüldüdaha öncede görmüştüm aynı yerde ancak plakasını alamamıştım
![]()
dün akşam 20.30 gibi kastamonu merkezde SD plaka beyaz skydomelu punto evo ile karşılaştık son anda gördüm sanırım Emrullah abiydi numarası olmadığı için görüşemedik bastı gitti zaten![]()
dün gece 11 gibi eskişehirde, esparka giden köprü üzerinde, UE 494 plakalı stickerlı gri GP görüldü, ben yayaydımkendisine selamlar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri