dün MJET Şenol Başkanla Beraberdik gene![]()
![]()
dün MJET Şenol Başkanla Beraberdik gene![]()
![]()
06 AD 9158 siyah grande punto. Abimin Toyota Corollası ile Ankara Hazine Müsteşarlığının önünden Konya Yolu Yüzüncü Yıl Kavşağına kadar takip edildi. Arkadaşa ben selam vermeye çalıştıkça selektörle, kapışalım mı anladı bastıda bastı
Sunroof ta açıktı selamlarımı bari burdan iletim![]()
alperi görmüşsün
https://forum.grandepuntotr.com/memb...-engineer.html görürsem selamlarını iletirim...
35 PE 047 siyah sticker lı Boğaz içi köprüsü gişelerinde dolum merkezi önü park halinde görüldü. trafik yoğunluğundan durulamadı![]()
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
konyadan katılar üye varmı
16 EM 301 altıparmaka yakın bi yerde arkamda görüldü![]()
Konu cilem tarafından (09/08/2011 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir.
57AV939
stikerlı mavi Gp
ankara anadolu bulvarında eskişehir yoluna doğru giderken gördüm. yanından geçerken kornaya bastım ama arkadaş yüzüme bakıp devam etti. beyenmedi demekki beni![]()
bugun yanılmıyorsam 54 el ... stıckerlı grı punto gordum ben taksı kullanıyordum korna caldım ama halıyle araba farklı)
06 YGC 87 yanlış hatırlamıyorsam plaka böyleydi kornayı sonradan fark ettim bende korna çaldım ama, konya yolunda baya peşpeşe gittik ama görüşmek mümkün olmadı inşallah başka bir zaman tanışırız kafam baya bulanıktı ilgisiz sanmamıştır umarım![]()
te 063 siyah konakda park halınde
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
arkadaşlar çok heyecanlıyım. uzun süredir bakınıp duruyorum. nice punto gördüm ama sticker yoktu. ilk defa stickeri olan bir punto gördüm.
izmir karşıyaka anadolu caddesi devlet hastanesi karşısında 2 kapılı kırmızı grande punto. plakasıda heyecanımdan aklımda yanlış kalmadıysa 35 blv 15. nihayet nihayet nıhaha nıhahahaha...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri