dün bursadan gelirken gördüğüm 34 NZP 58 plakalı arac sahibi buralarda mı?![]()
dün bursadan gelirken gördüğüm 34 NZP 58 plakalı arac sahibi buralarda mı?![]()
listede ben yokum malesef ilker bey
bende bugün akşam 18.30 civarı bilkent yolunda rock siyah bi puntoyla beraber gittim hatta önce ertuğun aracı zannettim ama başkası sürüyodu egsozu falan farklıydı bende selam vermedim ama sonradan da emin olamadım ertuğun aracına benzer noktaları vardı ama ...
35 dnd mert buca belediye önü
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
35 ar 4868 active punto beyaz t jet mavi sticker lı punto nergizde görüldü
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
34 DT 6355 plakalı Mavi GP bu sabah Bahçelievler Metroport tarafında E-5'te orta şeritte görüldü![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
26 Nisan 2011 Saat 20:53'te 35 AD 0014 Gri GP - İzmir Narlıdere Şehitlik park halinde
Beneficium accipere libertatem est vendere
bence üye olupta stiker takmayan çok arkadaşımız var. yada ben denk gelmiyorum trafikte![]()
06 BF 9258---06 BL 7929--- 06 HKP 69--- 06 BU 6585--- 06 DTD 46--- 06 DUJ 88---
06 BZ 2780--- 06 AZ 8818--- 06 FFN 14--- 06 DA 1979 DÜN VE BU GÜN GÖRDÜKLERİMN ARKADAŞ ANKARAYI PUNTOCULAR SARMIŞ SESSİZ SESSİZZ. Yalnız benim t-jet aynısından denk gelmedi bir türlü bi deneme yapamadık iki t-jet yan yana yan yannn
bostancı sanayi sitesinde kırmızı punto çok fenaydı müşteri vardı duramadım ,çekmeköyde her gün görüyorum forum kartı vermiştim mavi punto...plakasını aliyim yarın
İlker Okadar pilaka yazmışsın listede yokum. üzüldüm şimdi.. Bu arada ankaradaki tüm stickerli puntoları görmüşsünüz nerdeyse![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
bugün sahilyolunda lacivert puntosuyla bystatic uğur görüldü
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ben bugün tüm haşmetiyle ve çekiciliği ile 34 EG 5751 Arizona beji xenon farlı arka çakarlı spoilerlı ve body kitli Coşkun abimin punto sunu gördüm.
This is not personel, just business..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri