╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
dün saat 14:30 gibi otobanda izmit civarlarında turuncu stickerlı bir punto gördüm beyaz zenon far ve sisleri vardı baya hızlıydı konrna falan çaldım park alanına girdi ancak son anada fark ettim ben giremedim oda hemen çıktı plakayı alamadım arkadaş baya hızlıydı forumdaysa selamlar
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
35 an 3669 du sanırım buca dokuz çeşmeler...
Coşkun abı senı gormeyı cok ısterdım![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
abdullah gördüğün bendim
izmit tünellerin çıkışında sağından geçtim
sellektör yaptığını gördıüm parka girdim ama sen kaçırınca ben devam ettim
çok acelem vardı sakaryaya gidiyordum
sislerim farlarım ve arka f 1çakarlarım açıktı
arizona beji nasıl gözüküyordu seninkinin maşallahı vardı bu arada keşke durup ko uşsaydık ya üzüldüm şimdi
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
35 VN 571 Gri GP araç bugün 16:10'da Selway Outlet'te park halindeydi![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
16 ba 270 öğle saatlerinde çekirgede görüldü![]()
sabancını eski kırmızı hulku izmir caddelerinde....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
13 Nisan sabahı Forum Bpaşa otoparkında..
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
bugün gördüklerimi yazayım.... inönü bulvarında 06 bv9665 migrosun orda 06 gyh 04 samsun yolunda 06 zss02
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri