evet bende plazaların hemen yanına park ediyorum bugün yine gördüm aynı aracı ancak dikkat ettim stickerı yok büyük ihtimal sizin dediğiniz stickerlı aracıda bugün gördüm benim araçla aynı renk hatta geçen benim araçla yanayana park etmişti camlar benimki gibi filmli bir an araçları karıştırdım ancak o zaman stickıra dikkat etmemiştim sizde tekstilkentte misiniz?
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
az önce sefaköyde Extreme ve iş yerinin bahçesinde emrequzel i gördüm
dün akşam 23:00 civarlarında e5 te orleans mavisi stickerlı bir punto gördüm. veliefendi sapağından girdi kendisi plakasını alamadım, korna çaldım ama duymamıştırselamlar olsun arkadaşa
35 een 81 di sanırım
sabah beylikdüzünde GKR 71 Bravo_sercan![]()
yaww arkadaş bugün bizim forumdan birini gördüm Hatayda plakası 07 NY felandı çok hızlı geçti göremedim40 yıllık dostumu görmüş gibi oldum bi an peşinden bastım yetişemedim.kimse söylesin
![]()
Puntolojik
55 AG 132 plaka ile İstanbul'da dolaşıyorum şuan sticker'ım yok fakat arkada Bize Her Yer Trabzon atkısı var oradan tanıyabilirsiniz![]()
Konu Scottie tarafından (26/03/2011 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
aynen 09 PB 523 görürseniz selam edin mutlaka zaten istanbulda 09 punto kaçtanedir bilmem![]()
bordo bi punto gördüm angel farlı,hasan tahsin ilköğretimine gelirken sticker war gibi geldi ama bilemiorum plakada almadım ki![]()
Özlem abla ve Ayhan abiyle beraberdik(ÖZDEM)![]()
35 kk 624 ege üniversitesi iktisat bölümü çevresinde görültü başka segment araçtaydım![]()
35 an 3669 bu araç kimin?
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
abiyi gördüm ( leon48)
gptolga yı anadolu caddesinde gördüm ama yetişemedi![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
iki gün önce istasyon karşısında sokak ta siyah gp.
arkadaş geçen hafta gri stickerlı bir Gp ile Gebzede gezdim cumartesi-pazar gören yok mu...
Bu sabah sakaryada en sonunda logolu araç gördüm. Ama dikiz aynasından... ne yazıkki henüz Sakaryaya yayılamadık...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri