dün e-5'te Bahçelievler çıkışında beyaz 54 YU 248 ile karşılaştım. çok korna çaldım ama dalgındı sanırım, yada başka biri kullanıyordu li anlamadı...
Cumartesi günü karşıyaka girne caddesi siyah gp stickerli plakasını hatırlamıyorum
I ' m c a p u l i n g . . .
dün e-5'te Bahçelievler çıkışında beyaz 54 YU 248 ile karşılaştım. çok korna çaldım ama dalgındı sanırım, yada başka biri kullanıyordu li anlamadı...
homolodi onur bornova cadde üstü park halinde
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
lastiğini tekerini indirdinmi abi![]()
krşıyaka anadolu caddesi kırmızı tek kapılı modifiyeli sağında soluna akrep var kocaman merak ediyorum kimin diye her gün görüyorum kupon araba
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
sezgin abidir muhtemelen(AGUS)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
16 JCY 97 izmir yolunda bu akşam görüldü![]()
pazar 3gibi bursa altıparmakta siyah punto 26 yada 27 plakalı
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
34 gn9 plakalı siyah 5 kapı + spoilerli stickerlı puntoyu temden ataşehir istikametine dönmeden 1km kadar önce görüdm takip ettim korna çaldım yavaşladım vs. farkedemedi bende bi yerden sonra bıraktım![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Bugün saat 17:30- 18:00 civarlarında çetin emeçten 100.yıl istikametine giderken beyaz,stickerli bir evo gördüm. Plakası sanırım 56 ile başlıyordu ve 555 le bitiyordu.. Ne yazıkki yoğun kar sebebiyle alt geçit girişinde sanırım kayarak bariyerlere vurmuştu.. Camı açtım sesleneyim diye ama telefonla konuşuyordu.. Çok geçmiş olsun kardeşim.. Bugün evime tam üç saatte geldim kar nedeniyle..Allahtan zincirler yanımdaydı. Yoksa üç metre gidemezdim bu lastiklerle...
BY Turbo SPORT 150 HP
dün saat : 00.00 civarı balÇova altında homolodinin arabasını gördüm tkınıyormuş hakan paşayla![]()
Repair
güneşli de meydan dan mahmutbey yönünde bugün okul çıkışı 6 ya doğru beyaz hafiften body li gp görüldü plakayı hatırlamyorum korna bastık birkaçkere tınlamadı![]()
arada civcivx Cem abiyi görüyorum![]()
Bugün Çorlu'da ışıklarda beklerken karşıda ki ışıklarda bekleyen jant takımına bayıldığım bi kırmızı tek kapı Gp dikkatimi çekti...Bir de baktım WistariaTabi bizim araç bu kadar dikkat çekmediği için o beni farketmedi
Cebinden ulaşır ulaşmaz hemen çek sağa 2 dakkaya oradayım dedi ve paspaslar yeni fiat logolar italyan panjur logoları hediye yağmuruna tutuldum
Tekrar tanıştığıma memnun oldum Orçuncum
İnşallah bol bol görüşürüz... Herşey için teşekkürler...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
Ben teşekkür ederim Onur arkadaşım... Paspaslar senindi zaten... Elimde bir çift kırmızı fiat logosu vardı baktım onurunkiler mavi hemen bagajdan çıkartıp verdim... Kendi panjuruma ilk yaptığım italyan bağrağınıda onurun arabaya takalım dedim ama panjura uymadı... Sözüm olsun sana bi boy ufağını yapıp takıcaz multijet yazısı altına...
Canın sağolsun... Elimde ne varsa veririm inanınki...
Nekadar güzel bir duygu ama, öğlen forum üyesi dostumu Çorlu'da gör akşamada "Bugün Trafikte GPTR Üyesi Gördünmü?" konusuna yaz...![]()
saolsun orçun abi elinde ne varsa veriyor banada paspaslarını vericekti ben istemedim saolsun sonra bagajı karıştı bi tane sticker buldu onu verdi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri