ksk iskele karşısında tittanyum grı
yeşilderede hız yapan tek kapı kırmızı...one bıcım arabaydı ole yav![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bendim o, yorgun değildim bu arabada yorulmak çok zor. ama selam verdiğini görmedim bende sana baktım ama o sırada sen bana bakmıyordun arkandan geldim belki stickeri vardır diye ama göremedim sellektör yapacaktım, kendi kendime dedim yabancısın buralarda yanlış anlayıp indirmesinler aşağıyaorduya gidiyordum.
Geçtiğimiz cumartesi günü Forum Ankara dan Etlik'e giderken siyah bir evo ya sellektör yapan oldu mu aranızda, bir GP sellektör yaptı ışıklar yanmış durmak üzereyken ben de nereye geçecek diye düşündüm,zaten kırmızı yanmış, sonradan forumdan olabileceği aklıma geldi ama aracımda sticker da yok..
çarşamba günü ankaraya giderken bolu taraflarında 140-150 yla giderken ve mayışmışken arkamdan öyle bir gelişi vardı ki 06 BG... plakalı beyaz Bravonun zıplayıp savurdum arabayıilk defa stickerlı bravo gördüm, sellektör + kornalaştık, selamlar olsun kendisine..
sabanci G.yalı göztepe iskelenin önünde Salaktan duruyodu radar sanıp hızı kestim![]()
Repair
kucukpark da bravolu eren ve aynı civarlarda homolodi onur![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
06 BE 9648 plakalı sticker lii gp yi gördüm. ankara dedeman otelin karşısında.... birde 06 uu 445 ti sanırım. femolinin eski aracı olması lazım subayevlerinde gördüm.......
dyucel
06 AC yada CA 9.... Beyaz Gp Eryaman Makromarkette görüldü.
06 UU 445 Necatibeyde park halinde gördüm. mehmet abinin eski araba
Len bendeyken gormediniz satinca fildir fildir herkes goruyor![]()
41 FT 643.... belsa plaza altında hareket halındeydi![]()
Hadi Abisi .)
Kozyatağı Carrefour a saat 16:30 civarı giren metalik gri spoilerli stickerlı bi araç gördüm ama plakayı unuttum![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri