Eskiden forum uyesi olan Multijet nickli Mustafayla karşılaştım bugun..Sanırım ertanın arabasıymış eskıden bu...
I ' m c a p u l i n g . . .
Tanıyan yokmu yaw bu multijeti![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
16 CLN 23, Zafer Plazadan peşpeşe çıktık. Bu da buradaki ilk mesajım oldu.
Bugün saat 15:00 civarı Profilo AVM otoparkında anil34 .. Neredeyse aynı anda karşılıklı olarak park ettik bayramlaştık..
Saygılar..
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
gp tolga balçovada
konak sahil yolunda bir titanyum gri ama plakayı alamadım
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
dün atom43 kütahya yoluna çıkıyordu.. köprüden...
32 K 1936ydı galiba gri renkte konya seydişehir ortakaraören kasabasında park halinde gördüm. kimki acep?
Konu 42hg498 tarafından (18/11/2010 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
bugün istanbul içinde 300 km yol yaptım gitmediğim yer kalmadı bir allahın kulunu göremedim![]()
dun aksam bursada mudanya ızmır yolu ayrımında 34 vl gerısını hatırlayamıyorum borda renklı bır gp gordum stıckerı vardı
35 dnd gri yi 2 gün önce bornovada,dünde bornova sanayide kırmızı gördüm sticker vardı ama plakayı göremedim![]()
35 ar 6847, gri 5k s1. dün 18:00 da izmir güzelyalı sahil - çankaya arası beraber gittik.
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
34 glr 83 tek kapılı turuncu stickerlı GP, küçükyalı 63 te park halindeydi..
yanınızdan gecerken bı baktım ama bende stıcker olmadıgı ıcın rahatsız ederım dıye korna calmadım
valla bizde stickersızlara pek selam veremiyoruz, yanlış anlaşılmasın diye.
bir kere başımıza geldi, bir deli demedikleri kaldı, neyse selamınızı
almış kabul ediyoruz...
dün Bursa' da kaldık gezmek için ve 4 saatlik teleferik eziyetinden
sonra açlıktan yana yakıla iskenderci arıyorduk...![]()
bulmusunuzdur ins. iskender keb. yapan yer bulduysanız afıyet olsun
stickerlı bi punto gördük napcazvar mı bir merhaba metodu ? iyi geceler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri