bugün saat 00:50 sularında kırmızı GP ile kornalaştık ankara söğütözü ulusoyun önünde.
plakası 06 bd idi galiba da sonunu hatırlayamadım![]()
bu akşam saat 20:00 sularında bayraklıdan KSK istikametinde mango turuncu stickerli bir arkadaşımızı gördüm kornalaştık fakat ben plakasını alamadım çünki makas halinde idim![]()
bugün saat 00:50 sularında kırmızı GP ile kornalaştık ankara söğütözü ulusoyun önünde.
plakası 06 bd idi galiba da sonunu hatırlayamadım![]()
Dün akşam saat 22:15 sularında y.mahallede 06 MCZ 24 ü bugun sabah yine y.mahallede plakasını unuttum ama sticker li granitgri renginde punto gördüm
Arkadaşlar o bu değil de Bandırma'da metalik gri çok güzel modifiye edilmiş stickerlı Bandırma plakalı puntosu olan bir arkadaşla selamlaştım...Bir dost gibi geldi![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Görülmez bir gp gördüm.. Engin abicim özlemişim elma şekerini tabi senin nur cemalinide özlemişiz yaww... saygılar....
bugün mesada arda abiyle karşılaştık abnew kısaca sohbet edebildik =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
puntoazı gördüm
GÜNAYDINNN herkese , arkadaşlar bugün sabah saat 07:45 civarlarında konya yolu mevkiinde 06 bl .... plakalı puntoyu gördüm. gerçi korna basıp selamlaşmadık ama yol akıcıydı ve sabah sabah aklıma gelmesiama çok şükür bu sabah g.punto üyesi gördüm buda giderek yayıldığımza işaret
dün öğleden sonra acıbademden göztepe e-5 yolunda
egzotik kırmızı, yanlış hatırlamıyorsam 34 fj 58.. stickerli GP gördüm.
leon48 mert35
06 ad 4054 çukurambar madonun önünde gördüm.
34 DR 4552 Biraz önce iş yerimin karşısındaki otoparka girdi...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri