Ankara cankayada atakulenın karsısında 06 bv stickerli kırmızı punto..
Bahcelide yıne kırmızı stıckerlı gp,
Elvankentte yıne yıne kırmızı gp
I ' m c a p u l i n g . . .
Sabah 10 civarlarında dikimevi kavşağında kırmızı bir gp mamak istikametine doğru gidiyordu..
7. cadde SİM dondurmanın önünde birazcık önce 06 BB 0048. kimdi ya sahibi hep gördüğüm araçlardan sanırım...
Bugun yasemın ablayı(jasmıne)gordumkarabaglarda.
ya bu 35 vu 417 kımın kırmızı enhoslarda otuz agustos yolundan camı yoluna donunce duruo aratıyorum bulamıorum????
Konu Scottie tarafından (01/08/2010 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarınız birleştirilmiştir.
Cumartesi Pendikte sabah 9 civarı ışıklarda beklerken karşı istikamette Gri GP,beyaz stickerlı sonradan fark ettim plakayı alamadım![]()
Konu EvoKoray tarafından (01/08/2010 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
biraz önce umut(jagar) la selamlaştık beşevlerde..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Dün smyrna parkta dugun cıkısı 35 NK 997(sondaj)adlı uyeyı gordum ama uzun zamandan berı aktıf degıl kendısı...
34 EA9179 (35 EA 9179 DA OLABİLİR) dün saat 22:30 falan gibiydi,çeşme merkezde çarşının girişinde solda apart otelin önünde simsiyah jantlarıyla simsiyah bir gp ortalığı yakıyordu,arka camında forumun stickeri vardı.ben misafirlerimle dondurmalarımızı yalarken gözlerim sahibini aradı otelin balkonunda 3,4 genç vardı ,sizinmi diye soramadım ama kimin arabasıydı merak ettim,sahibini bilen varmı?
5-10dk önce otoparkın kapısını açmak için arabadan indim ve önümden 35 v 4834 kırmızı punto geçti sarışın bir bayan kullanıyordu sanırım.
35 dnd 78 plakalı mert arkadaşımızı bugün saat 6 civarlarında şirinyerde gördüm
bugün olmasada cuma günü olimposta 34 plakalı kırmızı bir punto gördüm.
Palio 1.2 16v EL
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
Linea 1.3 Multijet Emotion Plus Dualogic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri