sabah alsancak 1.kordonda siyah grande punto inşallah trafik çekmemiştir arabayi
35 S 1006
Bügün saat 15:30 da shell lin (otuz ağustos bulvarınde eras lisesi karşısında )üniversite yolunda yakıt istasyonunda otomobilini yıkatan 06 BA plakalı kırmızı renkli arka camında grandepuntotr sticker olan bir üyemizi gördüm .Araç o kadar güzel yıkanmıştı anlatamam ,punto çok kıyak duruyordu.Sellektor yaptım benim farkıma vardımı bilmiyorum.Nihayet bende, sticker yapışmiş araç gördüm.
sabah alsancak 1.kordonda siyah grande punto inşallah trafik çekmemiştir arabayi
35 S 1006
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Ben hergün bizim iş merkezinin otoparkında bir Lacivert Punto görüyorum. Ama kimdir tanımıyorum : )))
İbrahim abidir o Kayseri de sticker li baska 06 BA olduğunu sanmıyorum![]()
benim evin yakınında park halinde her sabah işe giderken görüyorum. plaka da 1907 olsaydı süper olurdu![]()
Kavaklıdere Oto'ya bakıma gittiğimde bi tane beyaz renkte GP vardı,stickerlı,plakayı hatırlamıyorum maalesef,sanırsam spoiler falan da var üzerinde.Saat 16:00-17:00 civarlarında,hatta forumdan 3 kişinin bıraktığını söylemişti müslüm bey oraya da ben bir tane gördüm.
öğlen sefaköy içinde, az öncede avcılar e5 te extremei gördüm![]()
Bugün Bornova Metronun orada 35 TV plakalı kırmızı bir Punto gördüm.
Bende bugün göksü parkı eryamanda şıklarda 2 tane gördum basıp geçtiler ama stickerleri yoktu bir tanesi yaylı modifiye bişeydi![]()
Çanakkeledeyim burda 2 kırmızı punto gördüm. Biri modiye edilmiş kırmızı punto. 17 AS 655
eskişehir bu gun ve yarın trafikte beni gorebilir.... eskişehirdeyim 2 gun![]()
Dün akşam etimesgut istasyon karşısında gri led toplu stickerli punto gördüm 06 D... hatırlamıyorum gerisini![]()
utku, demek akşam bizim garaja kadar geldin ama beni görmedin![]()
bursada bi tane stikırlı punto görmedim. dün ve bugün oradaydım![]()
34 dp yada db sonunu göremedim lav kırmızı gibiydii tüm sisler acık bi ara peşimdeydi ama malesef eve dönuodum geç kaldı=(((k.çekmece avcılar istikametine asice devam etti arkadaşş=))
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri