11.04.2009
33 FV 109 Plakalı atlantik2000 Nickli Emin ŞİMŞEK abiyi saat 13:22 de Tevfik Sırrı Gür lisesi önünde seyir halinde gördüm.
Bende boğaz köprüsü yolunda görmüştüm ön göğüs kırmızı olan abimiarkasındada bir punto oldugunu fark etmisti yolda ilk basta yol vermiyordu sonra yol verdi yetismeye calıstı ama 160'dan sonra sag seride girdi yine
https://forum.grandepuntotr.com/members/hiz.html
11.04.2009
33 FV 109 Plakalı atlantik2000 Nickli Emin ŞİMŞEK abiyi saat 13:22 de Tevfik Sırrı Gür lisesi önünde seyir halinde gördüm.
B.ugün Kemal kardeşim (plastro) ile saat 14.00 de Anamur'da aracını görünce hemen kendisini bulup 1 saate yakın konuştuk sohbet ettik.çok memnun kaldım kendisine teşekür ederim bundan sonra sık sık görüşecez malum yaz ayları geliyor bol zaman kalacak...
Kandıra'da benden başka GRandePuntoTR'ci de varmış.
41 NH 773, siyah puntoyu gördüm, cafenin önünde parketmişti..
14.04.2009
Saat 14 sularında 33 V 7908 plakalı plastro nickli Kemal abiyi Silifkeye giderken, Erdemli Devlet Hastanesi kavşagında park halinde gördüm.
Saat 17 sularında yine aynı yerde ama bu sefer sanki farklı bir şekilde park etmiş gibi gördüm![]()
Bugün akşam saatlerinde gri renkli 34 EP 6285 plakalı aracı Bakırköy'den Yeşilköy yönüne giderken sahil yolunda gördüm.
bugün görmekle kalmadım. Eziliyordum.
tandoğan astsubay ordu evinin oradaki kavşakta (tandoğan meydanı dieye geçiyor galiba tam bilmiyorum).
valla plakasını alamadım ama lacivert bir GP idi bayan kullanıyordu..
ben biriktirir öyle yazarım; onur1907 nereye gidiyodun öyle pazar günü saat 12/13 arası ksk devlet hastanesinin önünden öyle bir kapatmışsın ki sağına soluna bakmadan...
bugün öğleden sonra bir tek kapı titanyum gri gördüm şemikler meydanına yakın bir yerde fakat plakasını alamadım ben gp'om ile pusuya yatmış bir halde bekliyordum şemikler pazaryeri karşısında
![]()
yanımdan göz alıcı gp siyle kemal abim gecti...(nazar deymesin)
tabi bastım ve ısıklarda yakaladım...
saolsun beni kırmadı bir bardak çayımı içti birazda sohbet ettik...gerçekten cok mutlu oldum...
işyerimi ögrendin abi herzaman beklerim...(diger arkadaslarıda)...
https://forum.grandepuntotr.com/members/plastro.html
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Bugün saat 17:00 civarında ED 088 Zafer'in aracını 1. Sanayi Sitesinde Akü Market'in önünde park halinde gördüm. Kendisi etrafta yoktu. Umarım araçla ilgili bir sıkıntısı yoktur.
ben hergün bir kaçtane gp görüyorum fakat plakadan çok görünüş ve aksesuarlarına bakıyorum bundan sonra plakayada dikkat ederim sevgi ve saygılar
Konu ersin006 tarafından (18/04/2009 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri