tolga on numara olmuş dostum aracın yetişemedi olayı bahane ben işe geç kaldım basmak zorundaydım kırmızı falan görmemezlikten geldim:D
Printable View
23 plakalı olup bugün hatayda olan kimdi :)
karşıyakada çarşıya giderken fuar tarafına dönmeden önce sağda bi gri punto gördüm turuncu stickerlı plaka alamadım :( 35 v li birşeydi sanırım sonuda 335 mi 355 mi neydi :D
ankara keçiören kızlar pınarı caddesi stadın oralarda kileri geçince kırmızı renk stickerlı gp
06 BA 3781 di sanırım :)
26 TL ... Bursa Ataevlerde arkana park ettim bugün. ;)
20 25 tane gördüm bugun forum İstanbulda :) plakalarını alamadım
Harika :D
20 araç gördüm bugün...:)
plakasını hatırlamıyorum ama kardeşimle 5 dk muhabbet ettik stickeri görünce mahmutbey de 212 alışveriş mağazasında hatta otoparkta yer yoktu o çıktı ben girdim bana yerini verdi işte grandepuntotr dayanışması göstermiş olduk forumun yararlarından birtanesi daha :D
16 zv 007 istanbul yolunda görüldü:)
pazar gunu plakasını tam hatırlayamıyorum ama bordo esenyurt pınar mah. okul yanında gordum
Leon48 ile Narlıdere'de karşılaştık, ben ona korna çaldım o bana selektör yaptı...:) ışıklarda durunca da selamlaştık...:)
Işıklarda durmasaydınız yakalayamazdın zaten leonu
17:30 civarında bahçelievlerde ferikçi..... selamlar...
Bugun aksam 6 gibi Ankara cevre yolundan Etlik Ayvalı yonune dogru stickerli ve mavi renkli skydomelu GP gordum. Kimindir?
Çilen Hanım Beşevler Karafatmanın orda görüldü
Dün akşam üzeri Bakırköy Metro tarafındaydı aracım.
Bu akşamda Cafe Keyff'te olacağım aracımda o civarlarda müsait bir park yerinde olucak, eğer yer varsa kafenin önünde olacak :)
Yaz gelsin ben Samsun'ada geliyorum, Atakum ve Çiftlik tarafında kalıyorum akrabalarımda. Ordan TRABZON'a devam :)
Kocaeli Üniversitesi - Umuttepe'de
Açıköğretim sınavından çıkarken sticker'lı siyah G.Punto 41 FT 679 park halindeydi :)
Her solladığım punto ya bakar oldum bu ara :p Anadolu yakası puntoları pek dolanmıyor galiba :D
Kocaeli, Yahya Kaptan civarında eski aracımıda görebilirsiniz.
Plakası 41 ?? ??? şeklinde ama sadece 41 aklımda kalmış :)
Sticker'ı mevcut fakat kendisi forumumuzda yok :D
Araç aynı şekilde sadece plakası değişik :)
https://img838.imageshack.us/img838/4510/cimg0956t.jpg
bu gün Çilen hanımın arabasını 2. kez görüyorum Kent Meydanı otoparkında sizin araç D-106 bizimki A-106 sırası bile aynı :)
çevreli caddesinde aydınlıkevlerde kırmızı gp gördüm focusun jantları vardı altında
stickerlıydı
06 ay ..... Kimdi acaba ?
bu araç kimin bugün forum istanbulda yanına park ettim ama çıkışta hala park halindeydi turuncu sticker vardı
buy açık otoparkta 11 dt gördüm
Akşam 17:00 - 17:30 arası Küçükyalı Kadir Has Lisesi çevresinde E-5 te peşpeşe 4 Kırmızı GP gördüm. Sticker yoktu hiçbirinde ama belki siteden birileridir.
bugun itü maslak kampüsünde sayısını sayamadığım kadar grande + evo gördüm.
sıkısık trafikte bir grandeye yol verdim, bizim arabalar diğerlerinin yanında hakikaten bir başka...