Dünya malı dünyada kalır kardeşim... Paylaşmak lazım elinde fazla olanları...
Printable View
Dünya malı dünyada kalır kardeşim... Paylaşmak lazım elinde fazla olanları...
Allah Cümlemizden Razı Olsun Dostum...
35 vt 365 şemikler meydanda gördüm korna çalıcaktım ama başka segment araç vardı :)
30dk önceden şemiklerden çıkışdaki caddede 35 bve 15 di sanırım kırmızı punto
54 zz plakalı foruma üye mi bilmiyorum ama jantları falan güzel duruodu..
16 CUB 86 bu akşam mudanya yolunda görüldü:)
34 DPJ 35 dün akşam Mümin abiyle beraberdik :)
cumartesi günü 09 plaka stickerlı bir üyemizi gördüm karabağlarda. korna çaldım ama sanırım fark etmedi ki oralı olmadı pek...
İSTda çekmeköy mimar sinan cad GRAND PUNTO park halinde 34 DT 3858 FÜME Ssaat 1.30 civarı
arkadaşlar 34 plaka beyaz jantlı bir bayan ın sürdüğü punto..araç rengi gri diye hatırlıyorum ama çok güzel büyük beyaz jantları vardı kim ki acep? araç içdaş fabrikasının tam yanında görüldü mahmutbey-güneşli de..
esenler tekstilkentte stickerlı gri punto görüyorum. her gün aynı yere parkediyor arkadaşımız.. selamlar.
evet bende plazaların hemen yanına park ediyorum bugün yine gördüm aynı aracı ancak dikkat ettim stickerı yok büyük ihtimal sizin dediğiniz stickerlı aracıda bugün gördüm benim araçla aynı renk hatta geçen benim araçla yanayana park etmişti camlar benimki gibi filmli bir an araçları karıştırdım ancak o zaman stickıra dikkat etmemiştim sizde tekstilkentte misiniz?
az önce sefaköyde Extreme ve iş yerinin bahçesinde emrequzel i gördüm
dün akşam 23:00 civarlarında e5 te orleans mavisi stickerlı bir punto gördüm. veliefendi sapağından girdi kendisi plakasını alamadım, korna çaldım ama duymamıştır :) selamlar olsun arkadaşa
35 een 81 di sanırım
sabah beylikdüzünde GKR 71 Bravo_sercan :)
yaww arkadaş bugün bizim forumdan birini gördüm Hatayda plakası 07 NY felandı çok hızlı geçti göremedim :D 40 yıllık dostumu görmüş gibi oldum bi an peşinden bastım yetişemedim.kimse söylesin :)
55 AG 132 plaka ile İstanbul'da dolaşıyorum şuan sticker'ım yok fakat arkada Bize Her Yer Trabzon atkısı var oradan tanıyabilirsiniz :)
aynen 09 PB 523 görürseniz selam edin mutlaka zaten istanbulda 09 punto kaçtanedir bilmem :)
bordo bi punto gördüm angel farlı,hasan tahsin ilköğretimine gelirken sticker war gibi geldi ama bilemiorum plakada almadım ki :(
Özlem abla ve Ayhan abiyle beraberdik(ÖZDEM) :)
35 kk 624 ege üniversitesi iktisat bölümü çevresinde görültü başka segment araçtaydım :(
35 an 3669 bu araç kimin?
abiyi gördüm ( leon48)
gptolga yı anadolu caddesinde gördüm ama yetişemedi:D
iki gün önce istasyon karşısında sokak ta siyah gp.
arkadaş geçen hafta gri stickerlı bir Gp ile Gebzede gezdim cumartesi-pazar gören yok mu...
Bu sabah sakaryada en sonunda logolu araç gördüm. Ama dikiz aynasından... ne yazıkki henüz Sakaryaya yayılamadık...