Punto alana kadar ankarada bu kadar puntoya rastlamadım yada şimdi gözüme gözüme giriyorlar sincan da o kadar değil ama keçi örende çok gördüm ve mutlaka selamlaşırım sellektörle dörtlülerle
Printable View
Punto alana kadar ankarada bu kadar puntoya rastlamadım yada şimdi gözüme gözüme giriyorlar sincan da o kadar değil ama keçi örende çok gördüm ve mutlaka selamlaşırım sellektörle dörtlülerle
34 ZR 4722 ;
Bahçelievler - Kadir Has önünde OFSPOR bayraklı servis aracının arkasında görülmüştür :D
Tekirdağ merkezde 59 plaka, kırmızı, stickerlı bir punto gördüm ama çok dikkatli bakamadım, tam olarak plakayı alamadım
02/04 Kartepe de 16 U 0890 güzel modifiye etmiş
Beni niye kimse görmüyor ankarada :D
beni görüyorlarda ne oluyor kimse yazmıyor :D:D:D
Etlik aşşğı eğlencede taksi durağının çaprazında bahcede park edilmiş kırmızı grande punto sahibi , hep geçerim ilk defa görüyorum plakasını aldım ama unuttum :(
dün bucada yurtların orda yokuşda park halınde tıtanyum grı turuncu sticker lı
Buna psikolojide "algıda seçicilik" deniyor. Daha önce farklı bir araç kullanırken hiç dikkat etmediğim punto'lar bugün sürekli vızır vızır dolaşıyordu :) En az 30 tane punto gördüm bugün 1 saat içinde..
Orleans Mavi 2 gp biri park halinde çarşambada 16 BOJ .. , plakası 16 GL 760 dı sanırım bu akşam üstü zafer plazanın oralarda görüldü
beni de görün nolurrrrr :D birisi beni gördüğünü yazsın :D
bu akşam 19.15 gibi forum bornova girişi izmir grubumuzun yöneticisi Jasmin ablayı gördüm korna çaldım ama beni görmedi sanırım
19,30 civarı genius engin abi karataşda
bugün öğlende dj uğur akşam üstüde emre özeri gördüm küçükyalı sahilyolunda
sezgin abinin kupon arabası yine anadolu caddesinde
06 rga 99
stikerlı gri renkli puntik eryamanda park halinde görüldü
06 DD .. gerisini unuttum.
39.966649,32.858262 - Google Maps
Stickerli beyaz GP Basın caddesinde bugün öğlen park halinde gördüm.
dün Erhan abi geldi (nevarulan) :D
06ytm27 ostim civarında samanyolu koleji yanında...:)
bugun calı yolunda L0720 Gulay'ı(amarılla) gordum
bugün esenler otogarda iki araç gördüm fakat plakalarını göremedim
1.si tek kapı mavi beyaz jantlar süper görünümlü bir gp
2.si ise beyaz ön taraf folyo kaplı güzel jantları güzel ekleri ve angelleri olan bir araç..
gültepede dün sanırım plaka 34 vs 0206 kırmızı punto
Bugun ayvalık burhanıye yolu uzerınde 35 BPL idi sanırsam karsılıklı selektorlestık:D
Pendik Mostar Viyadüğü altında park halinde,kırmızı,stickerlı 34 FH 4990 dı sanırım.
cuma sabahı libadiye caddesinde plakası sanırım GM 9893
siyah bir GP gördüm, torpido karbon kaplı idi...
bu akşam üzeri GP Coşkun' un aracı bostancı da
çapari rest. önünde park halindeydi... :)
10 dk önce wepster gördüm yeni yıkanmış yalnız yaylar fena olmuş araba çook güzel duruyordu maşallah diyelim :)
Bir stıkerımız :shy:olmadıki gururla taşıyalım....:umut:
33 ARU 20 bursa fomara da görüldü... stickerı vardı fakat üyelik görünmüyor:)