Benimkide kuryeye gelmis bugun eve gelmezse kuryeden kendim alicam. En guzel yönü ankaraya yapistirmamla gidicem. Bu kadar erken gelecegini tahmin etmezdim daha dun talep etmistim. Emegi gecen herkese cok tesekkur ederim
Printable View
Benimkide kuryeye gelmis bugun eve gelmezse kuryeden kendim alicam. En guzel yönü ankaraya yapistirmamla gidicem. Bu kadar erken gelecegini tahmin etmezdim daha dun talep etmistim. Emegi gecen herkese cok tesekkur ederim
06 bv 0550 :) bravo böle beyazımsı jantları var :D :P:P kara muratmı acep o :P:P
Bahçeli 7 cadde girişinde gördüm yanındada bir hanımefendi vardı :P
bu gün istinyede 34ERC06 kırmızı punto yu gördüm iskelenin yanındaydı bir ara yanımdan nasıl geçti anlamadım :D az ileride yeniköyde ise 34EF... (9576 mı 7596mıydı) tam hatırlayamadım gri punto vardı hava güzel ya herkes dışarda yahuuu:)
Ben bugün Moganda yan yana dizili 20 punto 8 Bravo gördüm:))
bende haymanada bir işim vardı bir baktım :) konya yolunda giden bir topluluk :D önde acaba düğün arabası falanmı var dedim ama göremedim :) nereye gidiodiki arabalar acep :)
Hangi birini sayayım yaw... Dün baya bir güruh halindeydi(k) bu GP'ciler :)
Allah allah bende oralardaydım kimseyi görmedim :) entersannnn:)))
sanki ben seni gördüm gibi ama mehmet abi plaka 447 idi heralde sen deildin o :P
Dün akşam maç dönüşü mecidiyeköy'de (mköy-topkapı istikameti) E_5 üzerinde siyah bir puntoyla bir süre beraber seyrettik. Stickerı vardı ama plakayı hatırlamıyorum.
Bu arada kornama karşılık vermedi
bugün mersin bahçelievler postanesinin civarlarında 06 DSZ .. son iki rakamı göremedim dolmuştaydım, son anda farkettim siyah punto gördüm.
Bugün Ostim Oto Pazarının orada Batıkent-Demetevler hattında plakasını göremedim ama siyah 3 kapı bi gp gördüm:)
06bd1642
panora alt garajında yatıyordu
sağ camı da hafif açık kalmıştı
bi cam kaldırma ünitesi şart :):)
Avcılar igs otoparkında kırmızı bir gp yatıyordu tam hatırlamıyorum plakayı ama DF plakaydı
Bahçelievler merkez postane önünde görüldü, resim ekledim umarım sakıncası yoktur.