Mersındeyım ve ılk sıte uyesı 33 R 2861 plakalı aracı askerlık subesı karsısında park halınde gordum. Bakalım bu sefer dogrumu verdık plakayı :)
Printable View
Mersındeyım ve ılk sıte uyesı 33 R 2861 plakalı aracı askerlık subesı karsısında park halınde gordum. Bakalım bu sefer dogrumu verdık plakayı :)
bu olabilir mi :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/mustafaf.html
18 temmuz 2007 ve 26 temmuz 2007 tarihi ile 2 defa izmirde bulundum ve bu süre zarfında inanılmaz gp gordum...gerçekten çok fazla sayıda gp varmış izmirde,yada bana denk geldiler :)
birde izmir birmot araçların arka camına tam bizim stickerlerin yapıştıgı yere kendisi sticker yapıştırmış.uzaktan goruyorum,evt bu forumdan diyorum,yaklaşınca bakıyorum birmot yazıyor :D:D
evet mersındeyım artık mersını fetedecem 3 5 gun :D
diyorum ya üstad her seferinde izmir de cok gp var ama bır avucu haricnde hepsi uyuyor..... stickerli olsada olmasada.... tabiii söz meclisten dısarı kimse almasın üstüne... bir motorsiklet gurubu var izmir riders herhafta bir buluşam bir etkinlik var yemin ediyorum kıskanıyorum yahu... bir gün hızmı alamıyacam motorların arasına girivericem :) gptr olarak... :)
Gecmiş olsun...Mustafa
anaaaaa bnm arabayı gormusler. :) ama sımdık servıste.fatıh abıde solemıs bı kaza yaptık gecen cumartesı.kendını bılmezın bırı kırmızı ısıga aldırmadan daldı kavsaga sol taraftan gırdı bana saolsun.sol omzumda ezık var.bıkac gundur hastaneye servıse felan gıttım.anca bugun aktıf olabıldım yenı gordum yazılanları.hepınıze tesekkur ederım arkadaslar.bu arada fatıh abı ısyerımı bılıyonda hıc ugramıyon artık :agri:acaba bı dahamı stıker ıstesem :D:D:D
çok geçmiş olsun mustafa :)
geçmiş olsun mustafa umarım sağlığına kavuşursun en kısa sürede.cana geleceğine mala gelsin derlerya gerçekten doğru bir söz.canın sağolsun da araba nasılsa yapılır.tekrar geçmiş olsun
mustafa tekrardan çok geçmiş olsun,aramıza donmen sevindirici :)