Gördüğümüz kişi aynı kişi olabilir ama kim olduğunu bilemiyorum bilen yokmu
Printable View
bu son gorulen egzotik kırmızı grandepuntoya son noktayı koyuyorum :D:D:D
bugun kazım karabekir caddesinde baya bi arkalı onlu gittik,ama bende opel vectra oldugu için onune geçip sticker ı gosteremedim...
bu arada aracın plakası 06 nd 087 :)
valla plaka hıc yabancı gelmıyor...ufuk abı olabılır....
Maslakta Darüşşafaka önünde 34 NPL plakalı bir gp görüyorum sürekli.
ND 087 kayıtlı değil. lütfen başka araçlar görmeye çalışın :D
arkadaşlar bu nd 087 forum üyesi olduğunun farkında değil sanırım! ben onu hemen hemen her sabah kurtuluş cebeci civarında görüyorum. çok kez korna çalıp selam verdim ama oralı olmadı!
Saat 00:30 camda sigara içerken yukardan gelen punto dikkatimi çekti birden hele arkadan görünce daha çok sevindim çünkü stiker vardı canım 34 fj 2281 gri renkdi
Karagümrükte gördüm bu arada
34 KES 77 ya da 75 etiler civarında gördüm.
bende 2 saat once protokol caddesinde muslum abiyi gordum...ama ne muslum abi gp sindeydi nede ben :D:D:D
geçen akşam izmir yeşildere yolunu altınyola baglayan köprüde akşam saatlerinde plakasını tam okuyamasamda sanırım ED088 isimli kullanıcımızı gördüm ve ben bayağı hızlı olduğum için bir TJET sollamış hıhıım galiba sağlamış oldum :) çünki benim o yolda bu güne kadar gördüğüm tek rock siyahı xenon farlı TJET o idi sanırım oda ED088 idi saygılar :)
ümitköy marketin park yerinde 06 re? 56 yı gördük. Plaka yabancı gelmadi ama hatırlıyamadım.
ben de görmüştüm ankarada bu plakayı. o yüzden gözüm kapalı buldum :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/absoluit.html
dun ızmırden gelırken Afyon-Konya arasında 06 BC **** plakalı, bolero kırmızı renkte, abarth logolu bı uye gordum ama ters yonlere gıttıgımız ıcın plakasını tam goremedım.ızmırde 5 gun kaldım 1 tane uye goremedım yahu.!! bazı puntoların arkasında tam bızım stıker yapıstırdıgımız yerde bırmot stıkerları var.bazen heyecanlanıp bakıyordum ama hepsı bırmot uyesı cıktı :D:D:D
Hoşgeldin Mustafa. Eminmisin bizim stickerdan olduğundan. O da birmot üyesi olmasın :D Bulamadım forumda da.