Telif hakkı Mustafa'da Oruç :)
Printable View
dun aksam saat 20.00 cıvarında 33 DD 924 plakalı uyemızı gordum :D:D:D abı valla yavas yavas gectım park halındeydın asınanın karsısında.senı goremedım ama :D
bugunLerde oLympostayım geçen hafta auto engineer iLe karşıLaştık.
bugun de 42 EU 271 pLakaLı mango turuncusu stickerLı punto gördüm kim acaba : )
matrox mu?
yok degiL sanırım, pLakayı yanLış yazmışım, 42 UE 271 imiş pLakası
gerçi o şekiLde de arama yaptım buLamadım : )
yaklaşık 1 saat önce ankara tunalıda 06 az 3298 plakalı üyemizi gördüm.
Bugün olymposa giderken Erdi Abiyi gördüm....Fakat o beni görmedi sanırsam dobloyla gidiyorduk....Olymposta 4 tane dah apunto wardı fakat hiçbirinde sticker yoktu Antalyadada 2 3 tane stickerlı araç gördüm fakat plakalarını aklımda tutamadım...
helal olsun 1 tane bile mesajı yok ama stickerı var :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/joze_53_06.html
:):):)
:D:D
Fethiye özellikle istanbul ankara ve izmirden gp lerle kaynıyo genel olarak renk rock siyahı ve egzotik kırmızı bi çoğuda yapılı araçlar sticker görüğümü söyleyemem..hepsinin plakalarını telefonuma not almıştım ama bulamıyorum Fethiye'ye gelenler saolsunlar keşke durdurup muhabbet edebilsek amaa olmuyo... :)
İzmir merkez bankasının otoparkında gördüm bir rock siyah sticker lı cok süratliydım anca sticker ı görebildim.Sanırım merkez bankası personeli.(soymaya gelmediyse):d
Bizim üye sayısı ve sticker sahibi üye araçlarımız hakikaten çoğalmış. 10 gündür Burhaniye'deyim. 3 tane sticker'lı GP gördüm. Birisi Edremit-Havran yolunda, biri Ören'de, biri de Ayvalık-Burhaniye yolunda... Karşılıklı olarak 100 km/h hızla geçiş yaptığımızdan, plakaları almamı bekleyemezsiniz herhalde... :)
ayvalık burhaniye yolunda gördüğün ben olabilirim belki:D eğer gördüğün gün cumartesiyse:)