saat 17-18 sularında bostancı sahilyolunda dragos ışıklarında 34 DEK 08 gri punto gördüm arka camda stıckerda vardı
korna çaldım el salladım yanındaki arkadaşı gördü ama kendisi görebildimi bilmiyorum
kim olduğunu bilen varmı bu arkadaşın
Printable View
saat 17-18 sularında bostancı sahilyolunda dragos ışıklarında 34 DEK 08 gri punto gördüm arka camda stıckerda vardı
korna çaldım el salladım yanındaki arkadaşı gördü ama kendisi görebildimi bilmiyorum
kim olduğunu bilen varmı bu arkadaşın
erdem libadiyede oturuyorum ama istiklale gitmiyordum cunku aksam arabayi iste birakmistim.him bundan sonra arabayla sagima soluma daha dikkatli bakarim:)genelde doblo carioca ile oluyorum.sfp15..arkadaslar gunde ez 5-10 belki daha fazla gp goruyorum ama hic stickerliya rastlamiyorum:(bugun sanki tasdelende 06yuc.. plakali stickerli bir gp gordum bizden birimiydi acaba?
bende bugün akşam üstü çankaya oran istikamedinden yıldıza giderken gördüm çevre yolu tarafına döndü mavi gp stickerlı egzoz ortada idi kimdir bilmiyorum. :D
bende hergün görüyorum (okulumda) dokuz eylül üniversitesi buca kampüste c binanın yanında kantinin orda park ediliyo 3kapı kırmızı gp m.jet bi hocamın arabasımı acaba?
bugün buy'da 35 NV 571 plakalı bir arkadaşımızın arabasını gördüm fotosunu çektim umarım sakıncası yoktur :)
bugün İzmit Yahya Kaptan Sporium un karşısındaki Arma'da yemek yerken 2 stickerlı GP gördüm. lacivert 41 HK 850, siyah 41 FT 679. İzmit'te GP'lar artıyor mu ne :)
1 saat kadar önce seyrantepe kavşağında 1462 son plaka numaralı gri gp gördüm.Maşallahı vardı bastı gitti.
06 BA 82** Eskişehir Espark civarında görüldü. Kim acaba?
bugun manavkuyuda
kırmızı BVY yada BVE
park bornova civarında gri(plakayı hatırlamıyorum) gördüm.
Berkant abiyi hergün otoparkta gördüğümden artık yazmaya gerek yok :D:D
cumartesi iki araca kart bıraktım. bakalım geleceklermi. ayrıca 26 PT ... plakalı stickerlı bir araç gördüm korna çaldım. ama tepki vermedi......
geçen cumartesi odtu ingilizce yeterlilik sınavında biri benim arabanın onune durmus bide poz vermiş :D
kim o gözlüklü bir yerden çıkaracam ama :D:D
Oha okadarda yanaşmışmı görgüsüz :D
gorgusuz ki ne gorgusuz mehmet abi
biz universitede ilim irfan ogrenelim diye sınavdan sınava kosturuyoz bu adam apaçilik peşinde
ne diyim daha :D
Tolga o dokunmuş galiba :D
camışlar :D
dimi ya sen ilim irfan öğrenmek için bıyık bilem bırak o yaptığına bak :D:D
sadece dokunmadım :D ittirdim de camışı :D
sen git odtüye ilim irfan için ex manitayla pişti ol :D hey allam :D :D
yenibosnada saat 08.15 civarı siyah 5 kapı.. plakasını alamadım ama