otogar kavşağında 35 CFJ 11 plakalı titanium gri bir forum üyesi gördüm. Işıklarda arkasındaydım ama İsuzu Çift kabin kullandığım için selam veremedim :D
Printable View
otogar kavşağında 35 CFJ 11 plakalı titanium gri bir forum üyesi gördüm. Işıklarda arkasındaydım ama İsuzu Çift kabin kullandığım için selam veremedim :D
yarım saat önce gaziosmanpaşa tem otoyolunda 34 ep 8256 gibi bi plaka gördüm. stikırı da vardı. kornaya da bastım ama tanıdı mı beni bilmiyorum
sticker varmı goremedim ama plaka ve arac cok tanıdık geldi izmirli arkadaslar biliyordur belki 35 CAU .. arac orleans mavi uzerindeki jantlar yanılmıyorsam 17 t-jet jantı ancak beyaza boyanmıs sekilde forumdan mı acaba?
ekar sokakta park halinde gordum ;)
06 ET 1734 siyah , aynı yerde oturuyoruz sanırım devamlı karşılaşıyoruz ama sürekli plakayı unutuyorum yazıcam bi türlü yazamadım dostum ;)
bugun ankara 100. yılda Arı koleji girişinde 06 BG .... plakalı new orlans mavisi gp gördüm. stiker vardı arka camda sanki.
korna çalamadım, alfa romeo içindeydim
Pazar günü akmerkez önünden gidiyordu kırmız grande punto plakası aklımda dğeil.yeşil sticer vardı onu hatırlıyorum:)
buqun mavı bır puntoyla sahıl yolunda zevklı bı gosterı ıcındeydık guzelde bıttı uyemı bılmıorum ama belkı gorur
06 BS x beyaz bi punto gördüm Ankara / Sincan Belediyesi yakınlarında :)
gaziantep sanko parkta otopark -2. katta parketmiş bir gri gp gördüm stickerli.
gaziantep te gezen kırmzı punto evo gören el sallasın sticker olmasada gaziantep te başka kırmızı evo olduğunu zannetmiyorum.:P
Ankara göksu parkında 2 adet bordo sticker lı bravo vardı 1-2 saat önce
hafta içi her gün sefaköy ambarlı arasında bir yerlerde 34özkankurtuldu34 ü görüyorum her gördüğümde yazamıyorum haftada bir toplu yazıyorum :D
Bugün sahilde Boyacıköy de kaldırımda turuncu stikerlı siyah Punto (çok sıkışık park edilmişti plakayı göremedim)arkasından Aşiyan Mezarlığının karşısında kırmızı 06 SU ... plakalı Punto..İstinye den Ortaköy Ulus a kadar birsürü punto....
bugün akşamüstü İzmit İstasyonda egzotik ve görsel modlu güzel bir GP park halindeydi. Plakası 41 DP 782, selamlar olsun. Ama stickerı bir hayli eskimişti, yenilemek lazım :)
Bugun Ankarada çok sayıda Bravo ,Punto gördüm ama plakalarını hatırlayamıyorum :tv_happy:
26 TL ??? gri GP birmotta sahibini bekliyordu.
34 EJ 6353 gri punto sahibi kim bilmiyorum ama önümde gidiyordu yetişemedim:)sancaktepeden kartala giderken ortadağda samandıra tesislerinin orda gördüm dün aksam saat 17.30 civarı.
Dün dışkapıda keçiörenden gelip çankrı caddesine giren 06 KA .... lav kırmızı bravo bana selektör yaptı ama kim olduğunu göremedim..