Sonuçlar: Hangi marka telefon kullanıyorsunuz?

Katılımcı sayısı
63. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • SAMSUNG

20 31.75%
  • APPLE I PHONE

21 33.33%
  • LG

7 11.11%
  • HTC

7 11.11%
  • NOKİA

4 6.35%
  • DİSCOVERY

4 6.35%
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
95 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz? Neden?

mehmet şentürk
    henky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    16 nl
    Edilen teşekkür: 114

Nokia x3 kulaklık takmadan radyosu çalışıyor basit ve batarya süresi uzun

Bi türlü alışamadım şu akıllı telefonlara eski kafa devam
    1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz

must sekseniki
    must82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 60

Arkadaşım günümüzün akıllı telefonlarındaki bence en kronik problem sarjzdır ve şu an piyasada 3000 mAh lik pili bulunan cihazlar sayılıdır. Burada tavsiyelerde bulunurken, hem fiyat hemde performans gözetilerek tavsiyelerde bulunulmuştur. örneğin 2000 tl ye sarjı 1 gun bile gitmeyen iphone 5 mi yoksa aynı kullanımla sarjı net 2 gün giden diğer telefonlar mı? ben telefon alıcam sarjı 1 gün bile gitmeyecek, mağdur olcam. bana mantıksız geliyor... başka sözüm yok....

emre aktan
    emreaktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 47

LG G3 olayı bitirmiş bekliyorum gelmesini

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Alıntı emreaktan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LG G3 olayı bitirmiş bekliyorum gelmesini
    Evet bence de çok güzel olmuş G3 ama,G2 gibi fiyat performans ürünü değil,2000TL ve üzeri bandında Samsung Galaxy S5 ile kapışacak ki,bu G2'de olan başarıyı yakalayamayacağı anlamına gelir.

Bir de ben 16 GB'da 2GB , 32 GB'da 3GB ram olmasına anlam veremedim.Kameralar da aynı yazılımda fark var. Onun dışında efsane olmuş.

LG-D802 cihazımdan gönderildi
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

Köksal Ar
    Sonsuzluga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 69

Standart Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz? Neden?

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köksal bey peki hiç samsung düşünmediniz mi? android kullandınız mı? bu arada bende aslen Kırşehirliyim..Yağmurlu köyünden

Ne güzel hemşeriymişiz ve Tayfun bey ikinci telefon olarak htc wildfire s kullandım bir süre iOStan sonra o kadar sorunlu geldiki bana sevemedim 5-6 ay önce kız arkadaşım beni dinlemeyerek gitti s4 aldı benim ona tavsiyem 5c al demiştim ama dinlemedi 😊 şimdi s4 aldığına bin pişman diyebilirim çünkü keşke 5c yada 5s alsaydım diyor s4 de çok sorun yaşadı telefon hat çekmiyor açık olduğu halde ulaşılamıyor,görüşme sırasında telefon görüşmeyi sonlandırıyor,kamera çekiminde mavi baloncuklar çıkıyor ama ama ekranda sorun olmuyor enteresan sorunlar 😊 geçenlere yurtdışından gelen arkadaşım bana note 3 ü 900 tlye satmayı teklif etti 1 aylık telefonu yarı parasına almadım android sevmediğimden bende 5s istediğimi söyledim 2 ay sonra tekrar gelecek 5s getirirse alacağım bakalım artık 😊 ve ekleyim 3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum yaşadığım iki sorun oldu yere düşürmem sonucu arka camı kırıldı 20 tlye hallettim bir diğeride üst kilit tuşunun çıt çıt yapan kısmı içine çökmüş ama o halde bile 5-6 ay kullandım hazır arka kapağı kırmışken orasınıda hallettirdim 20 tlye dahil 😊

💮Kırşehir.4⃣0⃣💮
    Konu Sonsuzluga tarafından (30/05/2014 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.

EREN ZOR
    TJetci CMasteR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35Y5140
    Edilen teşekkür: 223

abi sen en güzeli bir iphone al ve sorunsuz şekilde kullan Zaten sen telefonun ince detaylarını kullanmayacaksın yok rammiş şuymuş overclock falan fişman senin kullanacağın alo desin güzel resim çeksin birazda şarj gitsin tamamdır. Senin ilacın şarj konusunu pek düşünmezsek iphone tam senin kalemin

Ziyaretçi78
    Ziyaretçi Ziyaretçi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samsung not II kullanıyorum.
    Banka hesapları (eft-havale) çok uğraşıyorum ayrıca grandepuntotr sitesinde daha rahat kullanıyorum.
    ekranı büyük tam bana göre

H.KURU Saygılarımla

caner adanır
    marineros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 76

Samsung galaxy note 3 kullanıyorum.biraz büyük ama yanımda ufak bilgisayar varmış gibi geziyorum.ipad de var ama samsung biraz daha özgürlük sağlıyor.ofis içerisinde kullanacaksanız iPhone tek geçilir.wifi özellikli yazıcılarda direk bağlantı yapıp takılmadan çalışıyor mesela.

Ahmet Ç
    svmdbb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

iphone aldıktan sonra telefon kullandığımı anladım..samsung ve sony güven vermedi bana.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

arkadaşlar gold un outlet inde 4s 16 gb 900 lira ne dersiniz? telefonlar kullanılmış ama servis tarafından sıfırlanmış..1 sene gold garantisinde..

Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

arkadaşlar gold un outlet inde 4s 16 gb 900 lira ne dersiniz? telefonlar kullanılmış ama servis tarafından sıfırlanmış..1 sene gold garantisinde..
    teknosada sıfır 1100 tl hiç girme bence amerika paralel ithalatı çıkarsa servis alamazsın hiçbiryerden Gold garantisi altında olabilir ama amerika cihazı çıkarsa servis alamazsın hiçbir şekilde çünkü donanımsal farklılıklar var amerika ve avrupa cihazları arasında ve yasalarımız gereği amerika donanım cihazlarının yedek parçaları bile ülkemize giremiyor ithalatı yasak ürün kapsamında değerlendiriliyor bilgine

bLack deviL
    Adm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Giresun
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Edilen teşekkür: 1

Telefon aldim mi note 2 veya note 3 alicaksin kasa olarak zayif ama genis ekran olması kendine bagliyor

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Adm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon aldim mi note 2 veya note 3 alicaksin kasa olarak zayif ama genis ekran olması kendine bagliyor
    geçenlerde note-2 aldık kardeşime 1300 lira verdik..aslında güzel telefonlar ama ben bu android özelliklerini tam olarak kullanmayacağım için ios tercih edicem sanırım..

Emin Od.
    2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Petrol Yeşil
    Plaka
    34TL
    Edilen teşekkür: 3

büyük ekran telefonlara hala alışamadım, özellikle minyon tipli kişiler kullanınca kulaklarında ramazan pidesi gibi komik bir görüntü oluyor

iPhone 5s kullanıyorum

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

s4 mini ve iphone 4s arasında kaldım ve araştırmalarıma göre hız- güvenlik(virüs) -sağlamlık -kamera full hd çekim olarak iphone karar verdim, 1 yıl oldu ve ikinci el garantili almıştım hiç problem yaşamadım, 10 numara telefon bence, kasa olarakta çok güven veriyo, bugün olsa yine gider iphone alırdım, samsungu olan arkadaşlar kızmasın bana ama samsunglar bana çok narin kırılganmış gibi geliyor , tel çok hızlı ve ios baya stabil sorunsuz çalışıyor, tavsiyem iphone 4s ve üstü özellikle kamera ve hız açısından ...
    Konu ligdevi tarafından (05/07/2014 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s4 mini ve iphone 4s arasında kaldım ve araştırmalarıma göre hız- güvenlik(virüs) -sağlamlık -kamera full hd çekim olarak iphone karar verdim, 1 yıl oldu ve ikinci el garantili almıştım hiç problem yaşamadım, 10 numara telefon bence, kasa olarakta çok güven veriyo, bugün olsa yine gider iphone alırdım, samsungu olan arkadaşlar kızmasın bana ama samsunglar bana çok narin kırılganmış gibi geliyor , tel çok hızlı ve ios baya stabil sorunsuz çalışıyor, tavsiyem iphone 4s ve üstü özellikle kamera ve hız açısından ...
    Halil hocam sizin gibi 2.el garantili-faturalı bir arkadaştan bulayım dedim de yok yok..sanki kimse satmıyor telefonunu

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

Halil hocam sizin gibi 2.el garantili-faturalı bir arkadaştan bulayım dedim de yok yok..sanki kimse satmıyor telefonunu
    Eğer ikinci el alırsanız iphonede mutlaka wifi çekimini kontrol edin ve icould hesabını öğrenerek alın. Tel iyi olduğu için kimse sıkışmadıkça bozulmadıkça veya model yükseltmedikçe satmaz, 4s ve 4ler kasa olarak birebir aynıdır ona dikkat edin 4s ler kamera ve performans olarak daha üstündür aklınızda olsun ve çift çizgiler kasanın yan taraflarındadır, 4lerin çizgileri üst ve yan alt kısımdadır ...

Konu ligdevi tarafından (05/07/2014 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer ikinci el alırsanız iphonede mutlaka wifi çekimini kontrol edin ve icould hesabını öğrenerek alın. Tel iyi olduğu için kimse sıkışmadıkça bozulmadıkça veya model yükseltmedikçe satmaz, 4s ve 4ler kasa olarak birebir aynıdır ona dikkat edin 4s ler kamera ve performans olarak daha üstündür aklınızda olsun ve çift çizgiler kasanın yan taraflarındadır, 4lerin çizgileri üst ve yan alt kısımdadır ...

Hocam bilgiler için teşekkür ederim..gold markete bazen gelen yapılmış ürünler oluyor..mesela note 3 var 1 yıl gold garantili 1300 lira..bu tarz yakalamaya çalışıyorum ı phone..ı phone 5 geldi 1200 liraydı 5s geldi 1500 liraydı..4s vardı kaçırdım benden önce almışlar..şimdi hergün girip kontrol ediyorum bakalım..

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

geçen hafta sony xperia z 2 telefon aldım... ondan önce samsung galaksi s 2 ve s4 kullandım... eşimde ise iphone 5 var...

şunu söyleyim sony xperia z 1 yada z2 süper makinalar... samsungdan kat be kat iyi...

Gorky
    Ziyaretçi Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

samsung s3 mini. param buna yetti

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon