Nokia x3 kulaklık takmadan radyosu çalışıyor basit ve batarya süresi uzun
Bi türlü alışamadım şu akıllı telefonlara eski kafa devam :D
Printable View
Nokia x3 kulaklık takmadan radyosu çalışıyor basit ve batarya süresi uzun
Bi türlü alışamadım şu akıllı telefonlara eski kafa devam :D
Arkadaşım günümüzün akıllı telefonlarındaki bence en kronik problem sarjzdır ve şu an piyasada 3000 mAh lik pili bulunan cihazlar sayılıdır. Burada tavsiyelerde bulunurken, hem fiyat hemde performans gözetilerek tavsiyelerde bulunulmuştur. örneğin 2000 tl ye sarjı 1 gun bile gitmeyen iphone 5 mi yoksa aynı kullanımla sarjı net 2 gün giden diğer telefonlar mı? ben telefon alıcam sarjı 1 gün bile gitmeyecek, mağdur olcam. bana mantıksız geliyor... başka sözüm yok....
LG G3 olayı bitirmiş bekliyorum gelmesini
Evet bence de çok güzel olmuş G3 ama,G2 gibi fiyat performans ürünü değil,2000TL ve üzeri bandında Samsung Galaxy S5 ile kapışacak ki,bu G2'de olan başarıyı yakalayamayacağı anlamına gelir.
Bir de ben 16 GB'da 2GB , 32 GB'da 3GB ram olmasına anlam veremedim.Kameralar da aynı yazılımda fark var. Onun dışında efsane olmuş.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Ne güzel hemşeriymişiz :) ve Tayfun bey ikinci telefon olarak htc wildfire s kullandım bir süre iOStan sonra o kadar sorunlu geldiki bana sevemedim 5-6 ay önce kız arkadaşım beni dinlemeyerek gitti s4 aldı benim ona tavsiyem 5c al demiştim ama dinlemedi 😊 şimdi s4 aldığına bin pişman diyebilirim çünkü keşke 5c yada 5s alsaydım diyor :) s4 de çok sorun yaşadı telefon hat çekmiyor açık olduğu halde ulaşılamıyor,görüşme sırasında telefon görüşmeyi sonlandırıyor,kamera çekiminde mavi baloncuklar çıkıyor ama ama ekranda sorun olmuyor enteresan sorunlar 😊 geçenlere yurtdışından gelen arkadaşım bana note 3 ü 900 tlye satmayı teklif etti 1 aylık telefonu yarı parasına almadım android sevmediğimden bende 5s istediğimi söyledim 2 ay sonra tekrar gelecek 5s getirirse alacağım bakalım artık 😊 ve ekleyim 3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum yaşadığım iki sorun oldu yere düşürmem sonucu arka camı kırıldı 20 tlye hallettim bir diğeride üst kilit tuşunun çıt çıt yapan kısmı içine çökmüş ama o halde bile 5-6 ay kullandım hazır arka kapağı kırmışken orasınıda hallettirdim 20 tlye dahil 😊
💮Kırşehir.4⃣0⃣💮
abi sen en güzeli bir iphone al ve sorunsuz şekilde kullan :) Zaten sen telefonun ince detaylarını kullanmayacaksın yok rammiş şuymuş overclock falan fişman :D senin kullanacağın alo desin güzel resim çeksin birazda şarj gitsin tamamdır. Senin ilacın şarj konusunu pek düşünmezsek iphone tam senin kalemin :D
Samsung not II kullanıyorum.
Banka hesapları (eft-havale) çok uğraşıyorum ayrıca grandepuntotr sitesinde daha rahat kullanıyorum.
ekranı büyük tam bana göre;)
H.KURU Saygılarımla
Samsung galaxy note 3 kullanıyorum.biraz büyük ama yanımda ufak bilgisayar varmış gibi geziyorum.ipad de var ama samsung biraz daha özgürlük sağlıyor.ofis içerisinde kullanacaksanız iPhone tek geçilir.wifi özellikli yazıcılarda direk bağlantı yapıp takılmadan çalışıyor mesela.
iphone aldıktan sonra telefon kullandığımı anladım..samsung ve sony güven vermedi bana.
arkadaşlar gold un outlet inde 4s 16 gb 900 lira ne dersiniz? telefonlar kullanılmış ama servis tarafından sıfırlanmış..1 sene gold garantisinde..
teknosada sıfır 1100 tl hiç girme bence amerika paralel ithalatı çıkarsa servis alamazsın hiçbiryerden :) Gold garantisi altında olabilir ama amerika cihazı çıkarsa servis alamazsın hiçbir şekilde çünkü donanımsal farklılıklar var amerika ve avrupa cihazları arasında ve yasalarımız gereği amerika donanım cihazlarının yedek parçaları bile ülkemize giremiyor ithalatı yasak ürün kapsamında değerlendiriliyor bilgine
Telefon aldim mi note 2 veya note 3 alicaksin kasa olarak zayif ama genis ekran olması kendine bagliyor
büyük ekran telefonlara hala alışamadım, özellikle minyon tipli kişiler kullanınca kulaklarında ramazan pidesi gibi komik bir görüntü oluyor :)
iPhone 5s kullanıyorum
s4 mini ve iphone 4s arasında kaldım ve araştırmalarıma göre hız- güvenlik(virüs) -sağlamlık -kamera full hd çekim olarak iphone karar verdim, 1 yıl oldu ve ikinci el garantili almıştım hiç problem yaşamadım, 10 numara telefon bence, kasa olarakta çok güven veriyo, bugün olsa yine gider iphone alırdım, samsungu olan arkadaşlar kızmasın bana ama samsunglar bana çok narin kırılganmış gibi geliyor :) , tel çok hızlı ve ios baya stabil sorunsuz çalışıyor, tavsiyem iphone 4s ve üstü özellikle kamera ve hız açısından ...
Eğer ikinci el alırsanız iphonede mutlaka wifi çekimini kontrol edin ve icould hesabını öğrenerek alın. Tel iyi olduğu için kimse sıkışmadıkça bozulmadıkça veya model yükseltmedikçe satmaz, 4s ve 4ler kasa olarak birebir aynıdır ona dikkat edin 4s ler kamera ve performans olarak daha üstündür aklınızda olsun ve çift çizgiler kasanın yan taraflarındadır, 4lerin çizgileri üst ve yan alt kısımdadır ...
https://images.scroll.com.tr/2011/10/iPhone_4_4S.jpg
Hocam bilgiler için teşekkür ederim..gold markete bazen gelen yapılmış ürünler oluyor..mesela note 3 var 1 yıl gold garantili 1300 lira..bu tarz yakalamaya çalışıyorum ı phone..ı phone 5 geldi 1200 liraydı 5s geldi 1500 liraydı..4s vardı kaçırdım benden önce almışlar..şimdi hergün girip kontrol ediyorum bakalım..
geçen hafta sony xperia z 2 telefon aldım... ondan önce samsung galaksi s 2 ve s4 kullandım... eşimde ise iphone 5 var...
şunu söyleyim sony xperia z 1 yada z2 süper makinalar... samsungdan kat be kat iyi...
samsung s3 mini. param buna yetti :D