Abi şöyle diyim, note2 kullanıyorum, hayatımda aldığım hiçbir şeyden, yediğim hiçbir yemekten, kullandığım hiçbir arabadan, yaptığım hiçbir şeyden bu kadar memnun olmadım. Ilk başta o ne öyle takoz gibi diyenlerdendim. Ama önyargılı olmamak lazımmış. Aldıktan sonra öyle bir alıştım ki başka telefon kullanamaz oldum. Diğer telefonlar fiat bis gibi gelmeye başladı. Bu telefon bozulana kadar kullanıp sonra da note serisine devam etmeyi düşünüyorum. Bir insanın her ihtiyacına cevap veren, asla kitlenmeyen, bozulmayan manyak bir cihaz. 2 gigabyte ram var boşta 700 mb kullanıyor, bu hiç bir telefonda yok. S4 falan hikaye anadol kamyonetten daha çok arıza yapıyor, s5 çok pahalı, iphone da çok pahalı eğer 1300 civarı paran varsa note2den şaşma. Note 3 çıktı dersen, note3 note2 den daha kasan kilitlenen 3 gb ram olmasına rağmen boşta 2sini kullanan, ama şekli çok güzel olan bi cihaz. Dersen ki o kadar param yok, git gm discovery al. Kalite/fiyat oranı türkiyedeki en yüksek ikinci telefon. Birincisi de note 2![]()
Yer imleri