G2 ile devam edin bence de. Yazilim olarak g3te gelecek her sey g2ye de adapte edilebilir. Ben sahsen rom kurdum ve su an knock code kullaniyorum.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Printable View
G2 ile devam edin bence de. Yazilim olarak g3te gelecek her sey g2ye de adapte edilebilir. Ben sahsen rom kurdum ve su an knock code kullaniyorum.
Abi şöyle diyim, note2 kullanıyorum, hayatımda aldığım hiçbir şeyden, yediğim hiçbir yemekten, kullandığım hiçbir arabadan, yaptığım hiçbir şeyden bu kadar memnun olmadım. Ilk başta o ne öyle takoz gibi diyenlerdendim. Ama önyargılı olmamak lazımmış. Aldıktan sonra öyle bir alıştım ki başka telefon kullanamaz oldum. Diğer telefonlar fiat bis gibi gelmeye başladı. Bu telefon bozulana kadar kullanıp sonra da note serisine devam etmeyi düşünüyorum. Bir insanın her ihtiyacına cevap veren, asla kitlenmeyen, bozulmayan manyak bir cihaz. 2 gigabyte ram var boşta 700 mb kullanıyor, bu hiç bir telefonda yok. S4 falan hikaye anadol kamyonetten daha çok arıza yapıyor, s5 çok pahalı, iphone da çok pahalı eğer 1300 civarı paran varsa note2den şaşma. Note 3 çıktı dersen, note3 note2 den daha kasan kilitlenen 3 gb ram olmasına rağmen boşta 2sini kullanan, ama şekli çok güzel olan bi cihaz. Dersen ki o kadar param yok, git gm discovery al. Kalite/fiyat oranı türkiyedeki en yüksek ikinci telefon. Birincisi de note 2:)
ucuz çok çok iyi olsun diyorsan nokia lumia 525 tavsiye ederim ıphone lg kullanan biri olarak soyluyorum
fotoğraf benim için çok önemli diyorsan yine nokia yı tek geçerim en üst modeli tabiiki
çok sağlam çok iyi telefon istiyorsan htc en üst modelinden şaşma derim
telefon alırsan yeterki android alma ios veya windows al fakat windows uygulamaları yetersiz
stabil hız olarak en iyi telefon işletim sistemi olrak
1-ios
2-windows (tercihim)
3-android
Emre hemen siparişi veriyorum kardeşim ağzım açık kaldı bu özelliklere :D şaka biryana aslında bende normal bir telefon kullanıyorum ama şimdi artık sosyal ağlarda hesap açmak istiyorum ve haberlere hemen ulaşmak istiyorum. onun için bir telefon şart oldu. halen daha mesajlaşmaya para veriyoruz yahu :D
Note 3 çünkü 3 gb ram birtek onda var ve çok işe yarayan bir özellik
Yapma hocam. Windows'un uygulama marketi geniş değil bunu söylemişsiniz zaten. stabilite konusunda istikrarlı bir sistem ama kişiye göre değişmekle beraber,kullanıcı dostu değil. Windows'un yapabilecekleri ile Android kıyaslanamaz.Android açık ara alır çünkü açık kaynak kodlu bir sistemdir.Bu da sonsuz geliştirme sonsuz sınırsızlık demektir. İşte bu yüzden de benim fikrim,Android bu listede 1. sırada olur.
Bir tek onda yok. Xperia Z2'de de 3 gb ram mevcut. Açıkçası benim LG G2'mi size versem,aralarındaki performans farkını anlamanız mümkün değil. Bu özelliklerin sonucu sadece kağıda yansır çünkü.
farklı fikirler çıkıyor:) ios virüs ve takılma konusunda, android de kendini geliştirme konusunda iyi sanırım değil mi?
Evet. Mesela ben Lg G2 telefonumun varola. özelliklerine ek olarak,bağımsız yazılım geliştiriciler sayesinde LG G Flex'in Knock Kode özelliğini,Sony'nin Eq ve Bravia Engine modellemesini vs. Kullanabiliyorum.4k video da cekebiliyorum ama 4k tv olmadiktan sonra pirt.. Bunlar yazılımsal olarak entegre ediliyor. 2.27 ghz işlemciyi 3'e yakın overclock edebiliyorum. Vs. Vs. Bunlar kullanicinin istegine bagli. Lg G2'deki 3000mah pil ile benim gibi çok oynayan adam bile 1.5 günü çıkarabilir. Ekran süper,kasma yok.kamera muthis. Androidin en son sürümünü kullanıyor su an.
Buna karşın iPhone'da sadece JailBreak ile beleş uygulama indirebiliyorum. Şarjı da cabası. Ama ben kamerasini begeniyorum. Kasma falan da yok. Ama performans dersen Android ayri bir deryadir bence.
[QUOTE=cdogu;914615]Yapma hocam. Windows'un uygulama marketi geniş değil bunu söylemişsiniz zaten. stabilite konusunda istikrarlı bir sistem ama kişiye göre değişmekle beraber,kullanıcı dostu değil. Windows'un yapabilecekleri ile Android kıyaslanamaz.Android açık ara alır çünkü açık kaynak kodlu bir sistemdir.Bu da sonsuz geliştirme sonsuz sınırsızlık demektir. İşte bu yüzden de benim fikrim,Android bu listede 1. sırada olur.
Tabiiki android hem kullanıcı dostu hemde zararlı nedenine gelince çok ram tüketmesi özellikle google nin kafasına göre istediğini yüklemeside cabası 2 gb ram olsa nolur çok ram tüketiyor ve stabil değil sıkıysa 1 gb ram le çalışsın bakalım noluyor inanılmaz yavaşlıyor 1 gb ram windows ve ios la kıyaslasan arada epey bir fark var
[QUOTE=safakakbiyik;914753]Buna katılmıyorum. Motorola Atrix telefonumun 1 gb rami vardı. O zamanlarda fiyat performans olarak en iyi telefonlardan biriydi. Yıllarca kullandım ve gerçekten hiç kasmadı.rom kurdum,kernel attım yapmadigimi birakmadim ama bir kere kasilmadi..
Olay yazilimdan ziyade ureticilerin uygulamalari. Mesela lg,cok uygulama var icinde. Ama bunlar kaldirilabilir. ze edilebilir. Problem degil. Ama windowsta veya iosta boyle yapilandirma mumkun degil.
ramden daha önemlisi vardır o da yeni nesil işlemcidir.Sen intel pentium 4e 50Gb ram taksan kaç yazar? aynı mantık...
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
[QUOTE=cdogu;914779]evet dediğin doğru katılıyorum benım kullandığım lg çok yuklu uygulama vardı ama android kullanan çoğunda çok uygulama var(lg kadar olmasada) buda googleden kaynaklanıyor evet ios ta ve windowsta yapılandırma mumkun değil ama stabil olması bunun onune geçiyor andorid kadar fazla uygulama yok en az yüklü uygulama windows ta
evet ze mumkun açık kaynaklı kod olduğu için istediğini yapabiliyorsan ama soyle bir durum var uygulama yukledikçe inanılmaz yavaşlıyor windosta çok uygulama yukledim hiç yavaşlama olmadı
Bu 3 işletim sisteminin 3′ünün de kendine has avantaj ve dezavantajları mevcut.
ANDROID:
Avantajları: Geliştirilebilir ve kişileştirilebilir olması en büyük avantaj.
Dezavantajları: En son çıkan Android telefonlarda bile telefonun kasması (donması), kendi kendine uygulama açması ve Android Market’teki (Google Play) uygulamaların virüs taramasından geçmeden paylaşılması en kötü tarafı.
İOS:
Avantajları: En büyük avantaj olarak Android gibi kasmaması (donmaması) sayılabilir.
Dezavantajları: Arayüzünün basit ve kişileştirilmemesi, internette sörf yaparken pilinin çabuk tükenmesi dezavantajları arasında sayılabilir.
WİNDOWS PHONE:
Avantajları: Akıllı telefonlar içinde çıkan en yeni işletm sistemi olan Windows Phone’un en büyük avantajı olarak kendisine has olan arayüzü sayılabilir.
Dezavantajları: Windows Phone Mağazası’ndaki uygulamalaların Google Play ve Apple AppStore’a göre az olması şimdilik en büyük dezavantajı.
Son yapılan araştırmalarda iOS güvenlik bakımından ortalama 100 üzerinden 95 puan alırken, Andorid 72′lerde kalmıştı. Windows Phone’da yine bu konuda iddialı bir işletim sistemi olduğunu aldığı 96 puanla gösterdi.
alıntıdır..
İphone 5 candır :)
Teknolojiyi seven takip eden birisi olarak bu kadar da takıntılı olmamak lazım arkadaşlar ihtiyacınızı karşılayan herşey sizin için en iyisidir. Mail, cepbank, sosyal ağlar, kamera / video, kolaylık sağlayan uygulamalar vs vs ihtiyacınız ne ise bilen birisinden veya araştırarak size en uygun telefonu yarım saatte bulabilirsiniz.
Ben 5 aldım tek ve ortak sıkıntı şarj problemi onuda bilerek çözmediklerine eminim.
Arkadaşlar şunu görüyorum bu telefonu telefon olarak kullanmayan çok farklı uygulamalar kullanan arkadaşlar genelde android kullanmakta ama telefon için kullanan yada telefon dışından sadece sosyal ağ amaçlı ve internet amaçlı kullanımlarda ios tercih edilmekte doğru mudur? çünkü ben aman aman bir yükleme yapmam internet telefon ve kamera dışında bir şey kullanacağımı çok sanmıyorum.
Dediğim gibi, tüm cihazlar birbirine benzer performans veriyor ve aynı işi yapıyor. Gerisi tamamen kişisel zevke, beklentilere kalmış.
IOS da alsanız Android de alsanız bir web sitesine girdiğinizde aynı arayüzü göreceksiniz. Sadece browser'in performansı değişecek. Günümüzde "iyi" cihazların performansları arasında öyle aman aman bir fark da yok. Bir telefon 3 saniyede sayfayı yüklerken öbürü 4 saniyede yükleyecek. Keza instagram vb. popüler programların da arayüzleri aynı neticede. Tabii ki donanımsal problemler, pil ömrü, kamera kalitesi vb. problemleri de göz önüne almak lazım.
Belirttiğim sitelerden bol bol okuyun, kendi gözünüzle de görün, canınız hangisini isterse onu alın :)
İphone 4 kullanıyorum.3 yıl felan olacak telefonu alalı artık değiştirme vakti geldi 5s almayı planlıyorum.
Ya abiler ben şunu söylemek istiyorum. eğer ki kullanıcı dostu arayüz+işlevsellik ve kişiselleştirme istiyorsanız Android iyi bir tercih. Yine kullanıcı dostu arayüz ama stabilite istiyorsanız iPhone alın. ama iPhone kişiselleştirme ve geliştirmede Android'in yanına pek yaklaşamaz.