*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
mecaz-ı mursel ve hiciv kavramlari biraz olmustu orda ama ne diim sana sende haklısın tabikibu arada otomotik sanz. konusunda dogrusun hatta gecenlerde duydum kendi otomatigini ureten araba markaları olarak sadece mercedes ve honda varmis ne derece dogru bilmiyorum?? ancak rakamlara bakildiginda hem yakıt hem performansta en az odun verenlerde bu ikisi sanirim ayrica otomatiklestirilmis manuel sanzimanlardada gecislerde f1 sanzimani gibi hizli ve kesintisiz bu adamlarin sanzimanlari
dipnot: arkadaslar hondanin yaptigi 1.8 L vtec motor yine kendi uretimi olan 1.6 L vtec motordan daha az yakıt yakıyor uzun yolda. Ayrica dizel motorda da hic fena degiller : 140 hp 340 Nm ve 0-100 km hizlanmasi 8.6 saniye ve 4.3 L uzun yol 5.1 L ortalama yakıt tuketimine sahipustelik bu veriler civic hb gibi agir bir kasada, yani bizim puntolarda bu motoru bir hayal edin??
ancak turkiyede neden yok derseniz yuksek hacmiyle 2.2 L olmasi e turkiyede 2 L yi gecen motorlarin vergi uygulamasi arabanın fiyatini geciyor diye biliyorum
![]()
Konu ugurozer tarafından (07/10/2007 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri