Sayfa 1/3 123 SonSon
43 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Hondaaa komedi ondaaa

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

Teknik Konu Hondaaa komedi ondaaa

bugün iş için izmirde karabağlar tarafına gittim ve ordaki honda bayisine uğradım işim bitince neyse sedan honda 42500 hb civic 51500 type s tekkapı civic 52500 tek donanım arabaları inceledim ettim satıcıyla konuşuyoruz kalktı dediki bu araba avrupada en iyilerin en iyisi ödülünü almış o neki hay allahım yaaa sıkıcaktım gırtlağını sedanla hb farkı niye bukadar çok dedim motor farkı dedi sedan 1.6 125 hb1.8 140 neyin farkıysa 10 milyar öve öve bitiremiyor sanki uzaylılar yaptı 3 boyutlu göstergelerbindinmi vazgeçemezsin bindik bindik onda bindik bal gibi vazgeçtim babam sanki neyinden vazgeçmiyceksem işi biraz ileri götürdüm benim arabaya ne veririsiniz dedim söyledim özellikler falan motor cart curt veee bomba patladı 18 milyar dediler bukadar olur yuh yani kendi markalrını öve öve bitiremeyip diğerlerini yerin dibine sokan zihniyet bu arada çok çok süper aman aman bir araç değil tonla işçilik hatası var benim fikrim o arabaya o para çok fazla hb yıllık vergisi 1000 ytl civarında 10000 bakımlareıda 150 civarımış benden uzak dursun 2006 model alfa 156 buldum 1.6 12o bg en üst donanım 30 milyar alır binerim paşalr gibi ben yinede bravoyu bekliycem
    Konu brvhgt tarafından (06/10/2007 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 9 kişi brvhgt'ye teşekkür etti:

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

red dot kirmizi nokta en iyilerin en iyisi odulunu aldi hb tasarimda dogrudur. fiyat farkida 1.8 L oldugu icin vergilerde turkiyede cosma oluyor arkadasim, komediyi biraz sen yapmissin gibi bu arada altındaki araba 156 dan bence her kosulda daha iyi yaw neden degistirme geregi duydunki? hadi honda civic hb hakketten motor ve tasarim olarak bambaska birsey 5.3 yakıo 8.9 saniyede 100 u buluyo oyle bisey ama 200 Nm torklu tasarimida 156 dan asagi kalmayan bir araba var altinda ne isin var 156 ile bosver bence keyfine bak
    Konu ugurozer tarafından (06/10/2007 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

18000 Vermekle hakkaten ayıp etmişler ama bu olayda aslında Hondanın,markanın yada arabaların bir kabahati yok burda satış görevlileri her zaman iş yapabilmek amacıyla bazen gerçekten komik durumlara düşüp saçmalayabiliyorlar haklısınız ama yeni CİVİC o kadar da kötü bir araba değil bence albenisi fazla gerçekten ve en iyilerin iyisi ödülünü aldığını bende duymuştum doğrudur ve hakediyor..Fiyat farkını ise anlayabilmiş değilim bana da tuhaf gözüktü fakat motor 1800 cc yani o da normal gibi..2006 model alfa 156 buldum 1.6 12o bg en üst donanım 30 milyar olduğunu da pek zannetmiyorum fakat yanılıyor olabilirim.

Bu dA hondanın ŞEYTAN TÜYÜ ::

Konu tempesty tarafından (06/10/2007 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

18 milyar mı? Bedavaya vereyim deseydin. Yüzsüz herifler insan utanır be. Bari fiyat vermeselerdi.

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

abi bi hondayı arastırsan ole yazsan .) sımdı o konuya gırmeyelım vti vteci olarak diyorum... ama plazaların hepsı oyle, baska marka oto verıorsanız onden olu fıyatına alıyorlar hondaya ozgu degil.

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

haklısın katılıyorum abi..

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı Cnyt01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bi hondayı arastırsan ole yazsan .) sımdı o konuya gırmeyelım vti vteci olarak diyorum... ama plazaların hepsı oyle, baska marka oto verıorsanız onden olu fıyatına alıyorlar hondaya ozgu degil.
    clioya ford renodan fazla vermişti...
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

burak kaya
    BUrasııı Besiktasss!!! ZaMBroTTa_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 90

Bu galericiler muthis insanlar zaten , kendi arabalarını satarken 10 numara abi bu araba diyolar, araba alırken heryerine bi kusur buluyolar.. Benim 22 milyarlık arabaya da 17 saymıslardı...

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

benim zaten hıondaya komik dedğim yok sevgili uğur özer ne yani benim aracıma 18 milyar vermek komedi değilmi kimsede honda yokken ben bindim merak etmne sen fiyat farkının sebebini bende biliyorum demek istediğim o paralar çok benim düşüncemde alfa konusunda doğru söylüyorum ayrıca resimdeki hondayla satılan arasında fark var o type r ona verilen fiyatta 65 milyar benim yaptığım komedi neymiş merak ettim honda diyip bayılmammı lazımdı düşüncelerimi yazdım çok komik şeyler yazmadım honda için dikkat edin honda için diyorum bayi için demiyorum

Buğra KARASU
    BGRAYS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DT 8899
    Edilen teşekkür: 66

bravo da bekle anam bekle gelmıyo bi türlü

seneye bi süpriz yaparım belki merakla bekliyorum bravoyu ..

18 milyar ve senin araba komik olmuş ..

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı Cnyt01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş ben arabanın motoruna yorum yapmadımki veya şöyle böyle sallamdım vtec itec motor değilmi sonuçta sakın anlatmayın 99 civic vtec yeni sattık neyin ne olduğunu biliyorum 164 bg süper gidiyor ama durmuyor ses manyak 8000 devirde hayat biter honda başlar umarım biraz anlatabilmişimdir derdimi

Cuneyt kayakıt
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clioya ford renodan fazla vermişti...
    ford renodan anlamadıgı ıcındır. abicim bu ıstısna genelde oyle oluyor dedım. ayrıca pazarlama ısı. belkı yapacagı ındırımden daha az bı ındırım yapmıstır. benım orgınal lastıklere bırı 200 verdı bırı 400. alacagım jantlar aynıyken... ben gıttım 200 verene verdım ornek..

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

valla civic hb gibi bir arabaya mana bulman fiyat farkina mana bulman (1.8 oldugunu bildiigin halde) galericilerin verdigi dusuk fiyatlari normal karsilamaman cok fazla problem yapman biraz komigime gitti sadece ama yanlis anlasilmak istemem amacim sadece orda gulumsedigimi belli etmekti, oda senin fikrin kesinlikle saygı duyarak okudum yazilarini amacim dalga gecmek vs degildir dusuncelerinle.. surc-u lisan ettiysem affola Ertan kardeşim

Cuneyt kayakıt
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905

Alıntı brvhgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş ben arabanın motoruna yorum yapmadımki veya şöyle böyle sallamdım vtec itec motor değilmi sonuçta sakın anlatmayın 99 civic vtec yeni sattık neyin ne olduğunu biliyorum 164 bg süper gidiyor ama durmuyor ses manyak 8000 devirde hayat biter honda başlar umarım biraz anlatabilmişimdir derdimi
    ok abı sorun yok ozaman. ben benım puntoyu alırken satıs danısmanı olan elamandan kesınlıkle arac ıle ılgılı daha fazla araca aşikardım.birde sonucta musterisiniz aracı ovmustur normal işi o pazarlıcak malını. bilgi eksikligi konusunda bi ozru olamaz tabiki...

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Kendi markaları olmadığı zaman çok fiyat kırıyorlar...
    Honda iyi arabadır ama 50 milyar verecek olduktan sonra daha iyi arabalar alınabilir...1-2 yaşlarında bir üst sınıf araç bulunur o fiyata...
    Düşük fiyat konusuna gelince...
    Gp'mu almadan önc 97 europa 1.8i aracım vardı...
    10 yaşına geldiği için sattım...Toyotaya takas için sorduğumda havayastığı,lima,çelik jant gibiözelliklere rağmen sadece 1.8 olduğu için 6.000 ytl teklif etmişlerdi...Sonra gözümün önünde 94 model r12 toros'a 8.500 ytl önermişlerdi...
    Bazen gerçekten komik olabiliyorlar...

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Dikkat

Alıntı brvhgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim zaten hıondaya komik dedğim yok sevgili uğur özer ne yani benim aracıma 18 milyar vermek komedi değilmi kimsede honda yokken ben bindim merak etmne sen fiyat farkının sebebini bende biliyorum demek istediğim o paralar çok benim düşüncemde alfa konusunda doğru söylüyorum ayrıca resimdeki hondayla satılan arasında fark var o type r ona verilen fiyatta 65 milyar benim yaptığım komedi neymiş merak ettim honda diyip bayılmammı lazımdı düşüncelerimi yazdım çok komik şeyler yazmadım honda için dikkat edin honda için diyorum bayi için demiyorum

Bu ne hiddet Ertan biraz sakin resimdekinin type-r olduğunu bende biliyorum elbette ama şeytan tüyü'' yazdım yani arabanın albenisini göstermeye çalıştım sadece gösterişli bir araba hoş..Alfa konusunda ise haklı olabilirsin tabiiki piyasayı bilmiyorum doğrudur tamam

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

galericiler 28 milyar bile verdi honda fıat reno pejo ve diğer markalar galericilik yapmıyorki sadece takas benim kızdığım ucuz numara ve laflar dedğim gibi hondanın en ciğerlisini kullandım bugüne kadar bide şu vazgeçemezsin lafına kızıyorum kardeşim neyinden vazgeçemiycem 2003 330ci 35 milyar bu araba var mesela aşırı marka fanatikliğine ne gerek var bence haaa bide şunu ekleyim s2000 vardı galeride kapıları kilitli bune şimdi niye kitlersinki bakayımki beğeniyim iyiki folyo yapmamışlar

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı tempesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ne hiddet Ertan biraz sakin resimdekinin type-r olduğunu bende biliyorum elbette ama şeytan tüyü'' yazdım yani arabanın albenisini göstermeye çalıştım sadece gösterişli bir araba hoş..Alfa konusunda ise haklı olabilirsin tabiiki piyasayı bilmiyorum doğrudur tamam
    sorun yok benim tarafta ben sadece bazı sıkıntıları söyledim bu memlekette şahin 10 milyara giderken

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Civic HB bence dış dizayn olarak gerçekten etkileyici bir otomobil.Ancak iç dizayn oldukça ilginç olmakla birlikte bana biraz basit gibi geliyor.Yani aracın içine bir türlü ısınamadım.Honda Civic sedan olsun Hb olsun iç mekan işçilik ve malzeme kalitesi olarak sınıf standartlarını belirleyemeyen bir araç yani çıtanın biraz altında kalıyor. Yalıtım olarak da biraz eksikliği var bence bunun dışında motor ve görünüş olarak etkileyici bir otomobil...

İkinci el için verilen fiyatlar maalesef hep böyle.Piyasa kötü denir, alınacak araçta kusur bulunur ama iş satmaya gelince de hiç kimse ucuz araç bulamaz

Cuneyt kayakıt
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905

satıs danısmanlarını anlayın gıbı durum yok. sen bı ıs yapıp karsılıgında para alıyorsan onun karsılgını vereceksın. her ıs ıcın gecerlı. o kadar para veriyor ınsan ne aldıgını bılmemesi cok acı... kendı adıma soylemıyorum baya bı arastırdım...

Sayfa 1/3 123 SonSon