2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Yurdumun insanları (komedi)

  1. #1
    Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03/03/2010
    Yaş
    44
    Mesajlar
    10.647
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

    Standart Yurdumun insanları (komedi)

    Yurdumun insanları J

    Kaza mahallinde elinde cep telefonuyla koşturup ’112’nin numarası neydi?’ diye bağıran sarışına,

    Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kisinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve ’Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, o.... çocukları!’ diyen Karadenizli ağır abiye,

    Annesine kızıp,buharlı ütünün içine işemeyi akıl eden! Annesini buram buram çiş kokularıyla iş yerine yollayan! Annesi; ancak arkadaşları ’’acayip kokuyorsun’’ dediğinde işi çözen anneye ve çocuğuna,

    Banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekleyen.Beklerken de canım sıkılmasın diye televizyon seyreden kişiye,

    Ailecek televizyon izlerken üst komşu küçük oğlunu göndermiş.Çocuk anneme ’’X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsınlar da, biz de dinleyelim’’
    Biz de kırmadık, açtık. Ailecek çok iyi niyetli olduğumuzdan, televizyonları bozuk sandık.Yüksek sesten dolayı bize laf soktuklarını anlamamız çocuğun ikinci gelişinden sonra oldu.

    Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimiz Aids’ in açılımını yapıyor: (A)llaha (I)syaneden (D)eyyusların (S)onu...diyen hocaya,
    BİRER ALKIŞ İSTİYORUM

    Ayrıca aşağıdakiler de birer tebrik hakediyor:
    Acı kaybımız: 3 ay önce ailemize katılan, "Necmi" ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip, Necmi’yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda " Abi onlar kış uykusuna yatar " cevabını almış bulunmaktayız. Hepimizin başi sagolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.

    Annemin Maceraları:
    Shrek’in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele tutuşmuş Shrek ve Fiona’yi gören annem, " Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel çifti mi ?" diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden.

    Annem:
    "Bu taraf bitti" diye CD’yi arkasına çeviren ve sonra da "CD çalar çalışmıyor!" diye feryat eden anneme alkış az geliyor!

    Modem:
    Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem "Bu ne?" diye sordu. Ben de kolay anlasın diye "Hani benim bilgisayarım var ya, onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu" diye uzun uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni ve "Yani modem bu" dedi ve konu kapandı...

    Beyin Göçü:
    Besiktaş-Taksim midibüsünde yanındaki arkadaşına dert yanmaktadır. "Şekerim dördüncü kez girdim ÖSS’ye, ama yine kazanamadım, gidicem sonunda Amerika’ya o olucak. Böyle böyle beyin göçü oluyor işteeaa !.. " Sen git, masrafları ben karşılıyorum.

    Alman Yazar:
    Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa dönüp " Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır " diyen hocaya, "Niye, kağıt bulamamış mı?" cevabını veren arkadaşa gönderelim.

    Düz Mantık:
    Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında " Bu ev kiralıktır" yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında "Bu da" yazısını görürseniz, bilin ki Trabzon’dasınız.

    Ingilizce Yazilisi:
    Bir alkış da Ingilizce sınavında "Nice ........" şeklindeki boşluğu "Nice mutlu yıllara !.. " biçiminde dolduran, dahi mi yoksa aptal mı olduğunu henüz anlayamadığimiz öğrencime istiyorum.

    Hugo’lar Beşledi:
    Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo’ya "Beşinci Hugo" diyen arkadaşımıza gelsin.

    Ne zaman?
    Kardeşim karne almıştı; fakat birçok zayıf notu vardı. Annem, babamla beni kenara çekip uyarıları sıralıyordu; “Sakın çocuğun moralini bozmayın,sakın kötü bir şey söylemeyin” uyarılar özellikle babama yönelikti; “hele sen sakın çocuğun gururunu kırma”
    Babam daha fazla dayanamadı ve soru “Karne için nezaman özür dileyeceğiz?”



  2. Bu mesajı için 4 kişi Scottie'ye teşekkür etti:


  3. #2
    ali Türkmen
    onn.off - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21/02/2010
    Yaş
    47
    Mesajlar
    539
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 774

    Standart

    süperdi teşekkürler

  4. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Tarihin unutulan yada unutturulan bilim insanları.
    xcruelx tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 25/02/2015, 18:22
  2. Yurdumun Yalaka İnsanı ...
    SRDR KRKC tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 31/08/2011, 18:09
  3. İnsanoğlunun dev bilgi depolama kapasitesi bilim insanları tarafından ölçüldü.
    abulbul08 tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 14/02/2011, 22:24
  4. Futbol Komedi Gülme Garanti
    narkoz30 tarafından Geyik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 15/04/2009, 09:22
  5. Hondaaa komedi ondaaa
    brvhgt tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 42
    Son Mesaj: 08/10/2007, 00:32

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com