Alıntı klavikula Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben burada arkadaşın Borcumuz var mı? sorusunu imalı olarak sorduğunu adamın parçayı kırması ve gerekeni yapıp değiştirmemesi üzerine tepkisel olarak söylediğini düşünüyorum. Tabi ki yapılan işin bedeli olacak ve ödenecektir . Ödememeyi düşünen zaten hizmet talep etmemeli fakat Usta yaptığı hatayı telafi etmek durumunda örneği büyütüyorum (gerçek bir olay) Ön düzenci arabayı denerken pert etti.Gereken itinayı göstereceksin ama oldu ki hata yaptın telafi edeceksin her iş böyledir sadece ustalık esnaflık değil . Ürünü aldınız servis kurarken kırdı televizyonun köşesini ama sadece görsel kirlilik var gösteriyor hala kabul eder misiniz . Kullanılan dil kadar ne denmek istendiği de önemli ama esnaf ve usta arkadaşların demek istediği ne yaptın ki 2 dk lık iş zaten paradamı istiyorsun diyen demeye getiren terbiyesiz müşteriye de biliyordun kendin yapaydın demek geliyor insanın içinden fakat konumuz bence o değil . Konu ustanın mala zarar vermesi ve olumlu tavır göstermemesi kavga istemeyen müşterininde ustaya yaptığının yanlış olduğunu belirli bir cümleyle anlatmak istemesi. v.s. v.s.
tam anlamıyla katılıyorum, tercüman oldunuz duygularıma....+10000000