hocam mesajın geldi sıkıntı yok..
Bravo için sormam lazım hocam sorayım buraya yazarım..arkalarında halı yok hocam klipslere uygun yapılıyor zaten orjinal klipslerine geçiriyorsunuz olay bitiyor..
Printable View
Onur hocam evet haber aldım iyi de etmişler 2 kişi atlamışlar gitmişler daha uyguna gelmiş..Hakan bey yılbaşından sonra fiyatlar artacak ve hocam o saatten sonra bu fiyata veremeyebilirim dedi kendisi bugün uzun uzun konuştuk..arkadaşlar memnun mu dedi? bende evet çok memnunlar dedim..hepinize selamları var güle güle kullansınlar dileklerini de iletmemi istedi..
ad-soyad gönderi takip no:
Zeynel KARACAN : 118074322496
Emrah KOCABAŞ 118074322494
Orkun KIRCI: 118074322491
Eyvallah hocam, gelince fotolarız :)
Yalnız benim arkadaşın Golf 5 te klipsler dikkatimi çekti direk çıt diye geçiriyosun ve müthiş bi şekilde sabitliyo.benm GP de de ç ok sağlam duruyo kayma falan yok ama arkadaşı kıskanmadım değil.çok orginal duruyodu.bu arada bizim araçlarda bu sabitleme klipsleri yok mu?ondanda mı kısmışlar yoksa :) orginal paspas kullanan arkadaşlar varsa nasl olduğunu merak ettim.evo'larda vardır heralde en azından bu paspas sabitleme klipslerinden ...
Vay hayinler :) bildiğin halı zemin hocam.valla bu araçlara bayılıyorum ama cidden millet hiç boşuna yok wv di yok ford du fiat tı tartışmasın.adamlar düşünmüş hocam.ki öle çok dolulukta bi araç bile olmasa adamlar biçok şeyi standart yapıyo.biz de iki model arası dağlar kadar fark var.utanmasalar arka koltukları falan opsiyonel yapabilirlermiş yani ;P
bravo yok herrhalde
Bende de sabitleme klipsi yok... :(
Hangi model GP de var bu klipslerden biri deyiversin merak ettim vala :)
o konuda fiatta sıkıntılar var hocam..maalesef ama emotion da vardı diye hatırlıyorum..
Erhan bugün sordum bravo için üretimdeymiş şu anda sipariş verirsek 3 ay sonra elimizde olur dedi arkadaş..
yukarıda dediğim gibi emotionlarda var diye hatırlıyorum..
Bi klipstir gidiyo, tam olarak nedir bu? olan bir foto koysun be yaa :)
bu opel astra dan fotoğraf kardeşim klipsleri görüyorsunudur en sonda..
Arkadaşlar bravo için sordum..3 aya kadar anca gelirmiş yeni seri üretime girmiş..isteyen olursa sipariş verilecek..
bende istiyorum arkadaşlar bunlardan çok hoş duruyor 1 tane ayarlayamazmısınız