Fotolar geldi...
Printable View
Fotolar geldi...
devamı...
Kadir hocam gerçekten çok güzel olmuş bence çok yakışmış..güle güle kullanın inşallah sizde memnun kalmışsınızdır..
Harika olmuş, başlığı şimdi gördüm. Ben de alırdım kesin paspaslardan. Almayı düşünen arkadaşlar olursa 2. bi siparişte alırız inş.
Orkun şöyle birşey oldu ilk başta grande puntoya göre kalmadı sanırım dediler sonra depoya inince tamam 3 tane varmış dediler..istersen sana aynı fiyat üzerinden göndertebilirim yani söz vermiyim ama çalışırım ellerinde varsa..yoksa bu ayın sonuna doğru kesin gelecekmiş o zaman göndertirim istiyorsan bana özel mesaj olarak ad-soyad-adres ve telefon numaranı gönder yurtiçi kargo kapıda ödeme sistemi ile gönderteyim..bu arada 17 kişi aldık..3 kişi sitemizden geri kalanı opelx deki arkadaşlar..
o fiyata bagajda mı dahildi tayfun abi?
Aykutcuğum şöyle
3d havuzlu paspas normalde 150 lira ama biz 100 liraya aldık
bagaj havuzu normalde 90 lira ama biz 70 liraya aldık..
bu fiyatlara kargo ve kapıda ödeme sistemi hizmet bedeli(5+5 TL.) dahil..
fiyat güzelmiş cidden abi ayrıca fotolarda çok şık güle güle kullanın :)
Çok yakışmış Kadir güle güle kullan sen de..bence çok iyi oldu bu paspaslar.Tayfun hocam demiştim sana yavaş yavaş isteyenler çıkacak ya da pişman olanlar diye :) şanslıymışız son 3ü kapmışız.bu arada ben foto çekemedim ama ürünler birebir aynı Tayfun.bagaj havuzu ben almamıştım zaten.Daha çok isteyen olacak senden yardım bize de alıver diye bence ama olsun senin işin bile olsa ben hardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara.bu arada kapına kadar gelmesi !kargo margo herşey dahil 100 lira paspas fiyatı bence muazzam...
Onur hocam sana dediğim gibi bu biraz görme işi insanların görmesi lazım yararını mesela ben bagaj havuzunu aldığıma defalarca kez şükrettim neden dersen yazın denizden çıkınca millet havlusunu atıyor kurban bayramı oluyor eti koyuyoruz bagaja bunlar hiç dikkat edilmiyor bagaj havuzu sayesin bunların hepsinden sağa salim yırttım..:) paspasa gelince havuzlu olması kirin pisin dışarı çıkmasını suyun yağın halıya akıp iz yapmasını ve kokmasını engelliyor bütün bunlar uzun süre aracını kullanmak isteyenler ve aracını sevenler için çok önemli..şimdilik birkaç arkadaşıma bilgi otoya ricamla aynı fiyattan aldırdım ama biraz zaman geçtikten sonra da onlar aynı fiyatı verirler mi işin açıkası bilemem..
Memnun kaldık sayenizde Tayfun hocam iki gündür buralarda iyi yağmur var çamurlu ayaklarla binmek zorunda kalıyorum aracıma ama kirlenen sadece paspaslar oluyor ayrıca paspas araca özel olduğu için yerinde sabit şekilde kalıyor toplanma,kayma gibi sıkıntılar yaşatmıyor...
Bana gelen faturada 90tl paspas 80tl bagaj havuzu yazıyor...
Evet aksesuarcılarda yada alışveriş merkezlerinde sayılan ürünlerle aynı değil ayrıca servisten 50 tl ye uyduruk bi paspas almaktan iyi hemde uzun süre dayanacak gibi görünüyor gayet kaliteli bi ürün...
hocam memnun kaldıysanız bu bana yeter gerisi faso fiso..hocam seninkinin faturası kesilirken bende oradaydım oradaki eleman 172-173 lira gibi bir para tutacak dedi bende o 2-3 lira ne yahu dedim o zaman bu 2 sini birlikte alanları 170 e ayarlayalım dedi ondan öyle oldu..yani paspası 10 lira ucuz bagaj havuzunu 10 lira pahalı aldınız e zaten yine aynı paraya geldi sırf o kargo olayını ayarlamak için oldu..kesinlikle katılıyorum uyduruk paspaslara para vermeye gerek yok ayrıca bu firma İstanbulda ve Anadoluda hatırı sayılır fiat-opel gb yetkili satıcılara malzeme veriyor..şu anda Odak ta bagaj havuzu 250 lira ama biz aynı havuzu 70 liraya aldık..oraya da havuzu veren bu firma..
ya ben çok geç gördüm konuyu tam aradığım şeymiiş aslında acaba yeni liste yapmak ve aynı fiyattan almak mümkün mü? eğer varsa ihtimal ilk sırada ben varım
Emrah hocam yarın Orkun için arayıp şansımı deneyeceğim sende ad-soyad-adres-telefon numarası bilgilerini bana özel mesaj olarak gönder senin için de söylerim..
Alın arkadaşlar alın..duymayanlara da duyurun memnun kalacaksınız kesinlikle :)
Orkunum yerin ayrıldı :) en kötü ihtimal aralık sonu elinizde olur tabi fiyatta eskisi gibi yaparlarsa..beni kırmazlar ama yine de bir ihtimal vermeyebilirler..